0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar biraz önce yetkili servisten %15 indirimle 30.000 km bakımı için 822 TL fiyat aldım. 30 bin bakımında bu fiyat abartı değil mi?
Aracım daha 8000 km bile olmadı ama yaştan dolayı 30000 bakımına girecek . Bujilerin değişmesi gerekiyor mu sonuçta araba yol yapmadı . Servis ise değiştirecektir para kazanmak için. Bu konuda servis ile pazarlık yapabilir miyim?
Gecen gün sirket araci olan 2014 ford corier icin bakima 900tl odedik. Sadece yag ve filtreler degisti������ skoda yine ucuzmus dedim
Dün şirket araçları için Hyundai'ye gittim. Meraktan bizim Fabia ile aynı sınıfta olan benzinli i20'nin 30,000 bakım fiyatını sordum, 550 TL imiş kampanyasız. Skoda ile arada uçurum var resmen.
Araç olarak da i20 ile arasında uçurum var ama :D
Aslında hangi açıdan bakıldığına bağlı biraz.Fabia 1.2 tsi dsg efsane bir kombinasyon bence.İ20 motor şanzıman anlamında çok kötü Fabia'ya göre.Ama aracın görünüşü,iç kalitesi,sunroof falan geride değil fabiadan bence.
İ20 kullananlar 1.4 mpi motordan memnunlar. Ben bir dahaki sefere test sürüşü yapayım, kararı yazarım buradan