Görüşlerini Bizimle Paylaştığın İçin Teşşekür Ederim Büyük İhtimalle SuperB 1.4 Elegance alıcam =)
Merhaba,
Yeni araç satın alma işi çok zordur, iyi bilirim. Hele vereceğiniz para arttıkça ve seçenek bol oldukça bu iş daha da zorlaşır. Bence insanlar otomobil almaya karar verdiğinde aslında hangi aracı alacakları belli oluyor. Daha sonraki araştırma ve karşılaştırma çalışmaları hep o ilk başta verilen kararın onaylanması, haklı çıkarılması yönündeki çalışmalar. Başta neye karar verirseniz gidip o aracı alıyorsunuz. Gerçi ben SuperB'ye karar vermeden önce Passat istiyordum ancak kararımı SuperB yönünde değiştirdiğimde başka hiçbir alternatif kararımı değiştirmem için yeterli olmadı.
Hangi aracı alırsanız alın 1. aydan itibaren keşkeleriniz başlıyor. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş meselesi gibi. Aldığınız araç dışındaki alternatifler hep kafanızı kurcalıyor, acaba bunu değilde onu mu alsaydım sorusunu sorup duruyorsunuz kendinize. Ama bir süre sonra aracınıza alışıp bunları boşveriyorsunuz.
Bence SuperB almak iyi bir karar ancak kimse benim gibi bir hata yapıp da Ambition almasın (Ambition'un kötü olduğundan değil, donanım farkından böyle diyorum). Arasındaki para farkını biryerden bulsun ve Elegance alsın. Ben para bulamadığımdan Ambition aldım ancak o para farklı donanım farkı yanında hiç kalıyor. Keşke şimdiki imkanlarım olsaydıda Elegance alsaydım. Neyse yine de SuperB'imi seviyorum. Hafta sonu en büyük keyfim aracımla dolaşmak.