merhabalar. bu konu altında son yazışımdan itibaren neredeyse 6 ay kadar süre geçmiş.
(forumda diğer bir başlık altında da sabah ilk çalıştırmada aracın vuruntulu çalışması ve rölantide uğultu olması ile ilgili bir başlık açmıştım.Kavramadan veya başka bir sıkıntı var olabileceği şüphesiyle.
)aracın hararet yapmasından dolayı geçen haziran sonu araç 48 binde iken devirdaim pompası değişmişti.Bugün ise aracın değişik seste çalışması üzerine hararet çubuğunu izlemeye başladım. aracın stop etmesinden yaklaşık 3 saat sonra yani araç soğuk denilebilecek durumda iken çalıştırdığımda rölanti vaziyetinde kendi kendine yaklaşık 2 dk sonunda hararet 90 a sabitlendi ve öyle kaldı. ve rölantide iken normalde devir saati yaklaşık 8 e sabitlenmiş oluyorken ( 10 dan önceki çizginin biraz aşağısı yani) akşam vakti iken 10 oldu.Şüphem acaba devir daim pompası arızası yine mi oluşacak. servis trabzonda servise gitmeden özel bir servise sormalı mıyım?Rize de yaşıyorum rize de skoda markasından anlayan iyi bir özel servis var mı?Tecrube ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Servise gittiğimde nasıl bir tavır takınmalıyım? eğer devir daim arızası derslerse bu ikinci değişimi olacak