Merhabalar;
Kaç aydır uzun araştırmalar sonucunda bizde Skoda Superb Prestige 1.6 TDI ailesine katılmaya karar verdik kaporamızı yatırdık 1 hafta içerisinde teslim almayı umuyoruz. Passat 1.6 TDI Comfortline ve Superb 1.6 TDI Prestige paketi arasında çok git geller oldu ancak sonunda doğru karar verdiğimizi düşünüyorum Allahın izniyle İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.
Passat Comfortline + Panoramik Sunroof + Led Ön Farlar (127,000 TL - 129,000 TL) bandında geziyordu fiyatlar bu araca bu parayı verene kadar Superb Prestige dolu bir araca binmek tercih etmemizdeki en büyük sebeblerden birisi yanlız çoğu kişi Passat her kesim tarafından kabul edilen bir araç İşçisi'de, Avukat'da, Hakim'de her kesimden kullanıcı olan bir araç olduğu için altın gibi çok değer kaybetmeden satılabileceğini söylediler bu konuda katılıyorum herkese yanlız benim 3-4 sene binip satıyım gibi bir düşüncem olmadığı için Superb yönelmemizdeki bir diğer unsurda buydu.
Resimler geldikçe paylaşım yapıcam şimdiden herkese Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin .
Yeni Superb Prestige 1,6 TDI 120 PS DSG
Araç Rengi: Şeker Beyazı
Döşeme Rengi: Siyah
Panoramik Sunroof
Not: Alım sürecinde bayiden ne gibi hediyeler isteyebilirim bunlar içinde ufak tefek tüyolar verebilirseniz sevinirim.