Ewt 9 Ekimde gayet güzel bir buluşma yaptık. Bursadaki potansiyeli gördük[emoji4] hız kesmeden buluşmalarımıza devam ediyoruz. 30 Ekim 2016 Pazar günü Gemlik Atatepe Sosyal tesislerinde buluşuyoruz arkadaşlar.
1. Buluşma saat 10-1030 civarı açık büfe kahvaltı şeklinde aileli (eş, anne-baba-kardeş, nişanlı, kız arkadaş vs.) olarak gerçekleşecektir. Tabiiki isteyen tek olarak da gelebilir. Çocuklu gelecek arkadaşlar için kapalı mekanda çocuk oyun alanı mevcuttur.
2. Bursadan gelicekler için sonradan kesinleştireceğimiz bir saatte Bursa çıkışında konvoy oluşturulacaktır. Mekanda park problemi yoktur, maksimum araç katılımını bekliyoruz[emoji4]
3. Açık büfe kahvaltı fiyatı kişi başı 25 tldir.
4. ÖNEMLi: Önceden rezervasyon yaptırmamız gerektiği için katılacak arkadaşlar lütfen cep numaralarını özel mesaj yoluyla bildirsinler ki numaralarını whatsup grubuna ekliyim ve sayı belli olur olmazda kaç kişi katılacaklarını bana bildirsinler. Cep numarasını paylaşmak istemeyen veya whatsup grubuna eklenmek istemeyen olursa katılımcı sayısını özel mesaj yoluyla forum üzerindende bildirebilir.
5. Katılmak isteyen arkadaşlar Lütfen öncelikle açtığımız buluşma konusunda geliceklerini belirtsinlerki güncel sayıyı takip edebilelim.
6. Kesin katılımcı listesi: Can, Nedim [MENTION=12108]nedim_yildiz1961[/MENTION], Gökhan [MENTION=13]mygokhan[/MENTION], Anıl [MENTION=13072]Anilx[/MENTION], Vedat [MENTION=4998]vedat[/MENTION], Mesut [MENTION=11527]mesut_[/MENTION], Alev [MENTION=7755]yılmazalev[/MENTION], Serkan [MENTION=13574]serkan1683[/MENTION], Salih [MENTION=13083]Salih*[/MENTION]