0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi günler arkadaşlar!Bu zorunlu trafikte, sıfır(0) araçlar için hasarsızlık indirimi de sıfır(ruhsat sahibinin isterse 50 senelik kazasızlığı olsa bile) oluyor galiba; değil mi arkadaşlar?Zorunlu trafikte soyulan [MENTION=12554]By_Carizma[/MENTION] ve diğer forumdaşlara geçmiş olsun
@wertasdAnlayamadım gitti :confused: En az 10 yıldır kaza ve hasarım yok. Yeti'yi satın aldığım yıl(2013-Ekim) yaptırdığım ilk zorunlu trafik sig. poliçesinde hasarsızlık indirimim sıfır(0), 2014'te ise %10, 2015'te %20 görünüyor :mad:Sigortacıya bunun nedenini sormam lazım :confused:
[MENTION=7795]Toygar[/MENTION]Bende alırken farklı sigorta şirketinden yapmak istediler ilk defa yaptırıyormuş gibi fiyat yüksek çıkmıştı, sonra eski aracımın sigortasını yaptırdığım yeri aradım sadece ufak bir far ödeyerek sigortayı eski araçtan yenisine aktardı ve yeniledi.
Binekten bineğe geçirebiliyorsun ama binekten SUV yada ticariye geçmiyor bu indirimler.
Ben binekten geçmiştim
Sanırım satış ile alış arasında 7 ay fark olursa devir işlemi oluyor. Sigortacım buna benzer bir şey söylemişti.
Ben eskiyi sattıktan iki gün sonra bunu almıştım ama yinede indirim uygulanmıştı.
Yanlış anlaşıldım ya da anlattım sanırım. 7 aya kadar devredilebiliyor diye biliyorum ki sizin iki gün olmuş