0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabaÖnümüzdeki günlerde Fabia 1.0 ambition almayı düşünüyorum. Uzun vadede kullanmayacağım. 1 sene kadar bu ufaklıkla idare etmem gerekicek. Aramızda kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Aldıktan sonra yapmak istediğim şeyleri yaptıkçada forumda paylaşırım inş.
merhaba , planladığınız aracı 7 aydır kullanıyorum , km de 0.25 yakan 3 ve 4. vitesi hissedilir güçlü olan bir araç , şehir içi ve dışı yakması değişmeyen ilginç bir araç
araç doluluk ve güvenlik olarak polo ve ıbıza dan cok daha iyi , gurubunda euro ncaptan özel ödül almıştır, sitesinde görebilirsiniz.
Şu an durumum olsa hiç düşünmeden alacağım bir motor tipi...Tork mork önemli değil, senede bir şehir dışına ya çıkarım, ya çıkmam...boşa büyük motora gerek yok..
Aracın sesi hakkaten güzel. Ankara içi için çok ideal araç. Parkı kolay ve kıvrak direksiyon var.1-2. viteslerde çok seri 3 ve 4 ü hemen geçip 5 de gidiyorum ışıklar yoksa eskişehir yolu gibi yollarda. Polo-ibiza ile hiç kıyaslama bu aracın ekstrası daha fazla. 1.0 motorun seside hoştur seversin kesin. Bakımı-yakıtı azdır diğerlerine göre. Tek sorun cinnah-dikmen gibi aşırı yokuş yerdeyseniz mesela yakıtınız artar tork ve beygir çok dik yokuşlarda 1 kişi tamam iyi ama 3-4 kişi binince vitesi çekmen lazım 2 ye 3 e