@coxcomb nazar değdi diyorsunuz yani. Ben de camda bir sıkıntı yok ama sağ sütundan emniyet kemeri civarından ses geliyor. Forumda da bahsetmiştim ama kaynağını tam olarak bulamadım. İşin ilginci sürekli gelmiyor, arada sırada. Ben şunu anladım. Ne kadar kafaya takılırsa sorun o kadar büyüyor.
sağ ve sol sütunlardan ben de ses almaya başladım. hatta ilk okuduğumda anlamamıştım. oradan gelebilecek ses neyin nesi olabilir ki diye düşünmüştüm. iki gündür dikkat ediyorum bazan sağdan bazan soldan emniyet kemerlerinin oradaki direklerden şıkırtı şeklinde böyle çok değişik bir ses geliyor inceden.
çok garip...
kafaya takmayalım diyeceğim ancak fabia'nın en kötü yanı iç döşeme kalitesi galiba. onun dışında çok memnunun ancak 16.000 km devrildi, şuan içeriden farklı yerlerden çok sinir bozucu vızırtılar geliyor. sol sürücü fanının oradan ve pedalların sol üstündeki sigortanın oradan stabilize olmayan yolda bile gelen trim sesleri fena.
ne yapacağım bilmiyorum.
Oldukça amatörce çektiğim Würth Silikon sprey uygulama ve Belli aksesuar uygulamalarımı çektiğim videomu sizlerle paylaşmak isterim. Mevcut şartlarım, anlatım eksikliklerim ve amatörlüğüm için şimdiden özür dilerim, video çekmek konusunda oldukça başarısız bir insanımdır ama sizlere biraz olsun faydası olur diye yorumlarımla Würth Silikon sprey uygulamamı paylaşıyorum.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=J4iF6L1nfgA
videoyu kaldırmışsınız galiba. şöyle sorayım, bu spreyi sıktığınız zaman sprey doğal olarak geniş bir alana yayılır, damlar sıkınca vesaire... etrafını, artığını temizleseniz bile illa ki alakasız gitmemesi gereken yerlere filan da gidecektir. nasıl bir kimyasal bu? zararı olan bir şey mi sonrasında, yapışkanlık filan bir şey kalıyor mu?
sıkıntılı hissettiğimiz yerlere direk sıkıp sıkıp fazlasını mı alacağız yani? cahilliğimi bağışlayın... :confused::confused: