0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıllardır Shell'den cok memnunum. Opet 'ten almak durumunda kaldığımda malesef daha az km yapabiliyorum (mazot).
Beyler Shell Motorin GTL(3.90) hakkında ne düşünüyosunuz, Eurodiesel den farklı bir yakıtmış. Onu kullanıyorum 100 liralık aldım dibi kaldı şu an. Pek bir etkisini görmedim, motora zararı yoktur dimi normal Eurodieselmi kullanmaya devam ediyim ?
Bizde çok kullandık abi,oldukçada kullanmaya devam ediyoruz. Kükürt oranı az olduğu için performans türü bir yakıt,sadece bu.
komşumuz fabiasında dört depo kullandı arabayı serileştiriyomuş ona aldanıp bende basıyorum yakıt iyice artıyo sevmedim ben bunu diye tekrar eurodiesele döndü iki arabayıda kullandım oda fabia ben pek fark göremedim opetten aldığımızla arasında
Bende valla shellden opete geçip daha az km yapan bir sizi duydum???Herkes shellin daha fazla yaktığını aracın biraz daha atak olduğunu ama km gelince 30km civarı az gittiğini söyler bir depoda.Podan Opete geçince bende şunu fark ettim ki araç vites geçişlerinde yığılmıyor ve km olarak gayet iyi gidiyor :ok:
Bir Daha Shellden Alırsam iki Olsun.. Yolumun Üstünde Sadece Shell Var 2 Tanede Full Var.. Benim Tüketimde Sorunum Yok Fakat Attıgı Duman Beni Deli Ediyor.. Dipgazlarda Simsiyah Duman Atıyor.. Full Den Alıyorum Onda Normal Dizel Dumanı Atıyor ARtık Shelle Bütük İlişkimi Kestim
nedenki yaw millet kuyruğa giriyor.ucuz etin yahnisi olayımı?