0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende full den alıyorum garanti kartı da aldım geçen gün yakıttan kaynaklı bir sorun olursa karşılıyorlarmıs şu ana kadar da bir sorun yasamadım km olarak da aynı gidiyor. en son depoyla istanbul içi 1021 km yaptım
Fullden aldığım ilk depoyu henüz bitiremedim.Bu ara soğuk motorla sık sık kısa sürüşlerde yapmama rağmen şehiriçi 1000km yi geçicek gibi görünüyor.Sadece birisi çekişi düşürüyor demişti,bu konuda başka yorum yapan olmadı.Evhamlandım o mevzuya.Bir sıkıntım yok gerçi ama açıkçası bu ara performans kullanımı da yapmadım.
Opet
bende opet diyorum
O pet
Aklın yolu demek istiyorum Aslında Shellde güzel tabiki ama pahalı oluşu ve daha az km yapılıyor olması beni opete itiyor ayrıca petrol ofisinden aldık aracı ilk aldığımız günden beri 15000 bakımından sonra opete geçiş yaptık eskiden 10km hızla giderken 2ye alınca kalkmazken şimdi hiç sıkıntı yaşamıyorum Motor 1.3 cdti olunca böyle şeyler oluyor arada
Bugün farkettimki ciddi fark var GTL ile eurodiesel konusunda,arabanın gidişine %5lik gibi bir katkısı oldu ama yakıt konusunda kötü.GTL yakıtla 3.2 tüketim yakaladım 25km 3.2 ile gittim, eurodiesel olsaydı kimbilir ne olurdu. Depodaki mazot bitti. Şimdi ilk iş opet eurodiesel'e geçicem. Teşekkürler yorumlar için.