Öncelikle herkese merhaba;
Aranıza yeni katıldım. Superb 3 satın alma noktasında Ankara da bir bayi ile görüşüyorum.
Aracı almadan önce ve bazı donanım kriterlerini belirlemek adına sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istedim.
Forumda superb ile ilgili yazılan başlıkların büyük bir bölümüne göz attım.
Sormak istediklerim şu şekilde;
1. DSG ile ilgili günlerdir araştırma yapıyorum. bu şanzıman hakkında çok fazla şikayet ve sorun okudum. daha önce DSG şanzıman hiç kullanmadım. 2 yıldır mevcut aracımda ZF şanzıman kullanıyorum ancak yorumlardan ikisinin mukayese bile edilemiyeceğini algıladım.
DSG kullalanan araç sahipleri özelliklede 70.000 km yi deviren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Bu şanzımandan uzak durup manuel mi alalım yoksa şansımızı deneyelimmi.
2. forumda okuduğum bir takım kronik sorunlar vardı. Aracın sağ silecek hortumu, boyanın zayıf olması ve en küçük kapı tıklamalarında bile hemen kendini bırakması, klima sorunu, iç trim sesleri, sunroof ta ses problemi, elektrikli bagaj kapağında hata mesajı alınması. Bu sorunlar yeni araç alanlarda da oluyormu. yani bir revizyon varmı yoksa bu sorunlar halen servis müdahalesi ile mi gideriliyor?
3. Ankara da bildiğiniz üzere iki servis var. İsim vermek istemiyorum ancak en yoğun olanının satış yaparken bile çok ilgisiz ve alakasız olduğunu gördüm. Satış böyle ise servis daha fecidir diye düşünüyorum. bu konuda sizlerin görüşleri nelerdir?
4. Skoda VAG'a bağlıysa skoda satışı Ankara da neden doğuş oto çatısı altında yapılmıyor. Gerçi bu firmadan servis alan oto sahipleri de çok şikayetçi.
5. sunroofsuz prestige paket 1.6 dizel (extra donanımı yok) metalik renkli ekim ayında alan arkadaşlar alış fiyatlarını paylaşabilirlerse sevinirim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.