škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabiamı Sonunda Paylaşıyorum :)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı izzet55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;595014
Görünüşü beyaz aydınlatması sarı olduğu için sıkıntısız

H4 mü h7 mi uygun 2011 skoda fabia kisalar icin

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: izzet55;594952
Hangi tip ampül ?
Philips in ampulu Xtreme vision lar nasıl hocam?

Benim farlar mercekli H7 tip...
Philips X treme vision +130 ampul de kullandım,
standarttan +130 u bırakın, öyle göze batan bir fark görmedim, 80 lira boşa gitti..
Yani çiziği olmayan içi kirlenmemiş temiz bir far için  başka atraksiyonlara bence gerek yok.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: izzet55;595049
H4 mü h7 mi uygun 2011 skoda fabia kisalar icin

sizin farlarda kısa ve uzunlar H7 tip.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;595057
Benim farlar mercekli H7 tip...

Philips X treme vision +130 ampul de kullandım,

standarttan +130 u bırakın, öyle göze batan bir fark görmedim, 80 lira boşa gitti..

Yani çiziği olmayan içi kirlenmemiş temiz bir far için  başka atraksiyonlara bence gerek yok.

Abi orjinal olmayabilir biz h4 sembole taktık 80liradan daha fazla para vermiştik. Ama net söylüyorum gecemiz gündüz oldu h4te bile çok güzel verim aldık

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;595069
Abi orjinal olmayabilir biz h4 sembole taktık 80liradan daha fazla para vermiştik. Ama net söylüyorum gecemiz gündüz oldu h4te bile çok güzel verim aldık

Şaşmazda cancan dan aldım...artık günahları boynuna...

Yalnız Parabolik farda ampul farkı net olarak anlaşılabiliyor, mercekli farda o fark çok anlaşılamıyor.
Orijinal ve temiz olduğu halde ben mercekli farlarda bu farkı bir türlü göremedim.
Bir önceki farlarım parabolik reflektörlü idi, H4 ampulde türlü atraksiyonlar yaptım, hakikaten gösterdi kendini...merceklinin hiç bir esprisi yok artık bende...

Çevrimdışı izzet55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;595070
Şaşmazda cancan dan aldım...artık günahları boynuna...

Yalnız Parabolik farda ampul farkı net olarak anlaşılabiliyor, mercekli farda o fark çok anlaşılamıyor.
Orijinal ve temiz olduğu halde ben mercekli farlarda bu farkı bir türlü göremedim.
Bir önceki farlarım parabolik reflektörlü idi, H4 ampulde türlü atraksiyonlar yaptım, hakikaten gösterdi kendini...merceklinin hiç bir esprisi yok artık bende...

Engin hocam aslında parlaklıkta artış cok onemli degil azalma olasın yeter şimdi ben farları kararttırıp angel taktırcam angel beyaz renk kısalarda mercegin icinde sarı iyi dururmu pek bilemedim eger kötü durmaz ise değiştirmem ama kötü durursa beyaz yada beyaza yakın bir ampüle ihtiyacım var sanırım philips xtreme vision ℅130 bunun icin en uygun olanı sizin fikriniz nedir?

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Daha mantıklı bir seçenek yok...+130 denenebilir.

Çevrimdışı izzet55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
FABİALARIN RÜZGARLIKLARININ ARKA KAPILAR İÇİN OLANI FAZLA UZUN RESİMDEKİ GİBİ OLANI VARMI KAPORTAYA TAŞMADAN SADECE PLASTİK ÜZERİNDE OLACAK.

ÖRNEK: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAisvSx7Ke1ium0kEa5KHjsaKO3TFH41bjyiAKge41z59wC9zu1iSFAAflGw

https://e-a.d-cd.net/3c9cb18s-960.jpg
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 10:42:20 Gönderen: izzet55 »

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yabancı sitelerdeki bu tip ürünler fitil içine geçmeli olup, arka kapıda geriye uzanmıyor, buradakiler kapı üzerine yapıştırma tipi olduğundan uzun...ben de bu yüzden hiç girmedim o işe...
Servisten veya yurtdışı sitelerden almak lazım..

Çevrimdışı izzet55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;595906
Yabancı sitelerdeki bu tip ürünler fitil içine geçmeli olup, arka kapıda geriye uzanmıyor, buradakiler kapı üzerine yapıştırma tipi olduğundan uzun...ben de bu yüzden hiç girmedim o işe...
Servisten veya yurtdışı sitelerden almak lazım..

Aynen engin hocam kötü duruyor malesef benim sadece önlerde var servistekide ön arka ayrı ayrı satılıyor diye hatırlıyorum baya pahalıya geliyor yinede parça kodunu bulup bir sorcam servise.:)

Çevrimdışı özkan82

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Benim rüzgarlıklardanda sesler gelmeye basladı, bazı yerlerde yapışma mukavemetini kaybetmis. Orjinal olana bakim diyorum ama onunda fiyatı biraz pahalı..

Arka camlar icin ;

http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/sports-equipment/rear-side-for-fabia-ii/0/1/24/43/1001

Ön camlar icin ;

http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/sports-equipment/front-window-wind-deflectors-fabia-ii-kcd709001x/0/1/24/43/1001

Nakliyesi haric ön arka takımı : 340 lira civarında :(

Çevrimdışı izzet55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: özkan82;595920
Benim rüzgarlıklardanda sesler gelmeye basladı, bazı yerlerde yapışma mukavemetini kaybetmis. Orjinal olana bakim diyorum ama onunda fiyatı biraz pahalı..

Arka camlar icin ;

http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/sports-equipment/rear-side-for-fabia-ii/0/1/24/43/1001

Ön camlar icin ;

http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/sports-equipment/front-window-wind-deflectors-fabia-ii-kcd709001x/0/1/24/43/1001

Nakliyesi haric ön arka takımı : 340 lira civarında :(

Baya fazla hocam skoda yetkili servisi aradım katologa baktırdım orjinalinde boyle bir parca yok dedi kodu verdim yine cıkmadı hepsiburada.com dan space cam rüzgarligini siparis vercem bulabildigim en iyisi kibari bu gibi duruyor. Fiyat 45tl

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mecbur ben de alacağım...50 liradan fazlasına  ''bence'' değmez...

Çevrimdışı SKODAFABİA2

• Fabia Mareşali
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Izzet kardeş bu kapı kaplamalarını sen mi parlak kaplattın? Bu iki cam arasinda kalan kapı pervazlarini soruyorum. Benimkiler biraz eskimiş de onların yenisini yapsam diyorum direkt eskikerini sökmeyip üstüne yapsam olur mu ne dersiniz?
Yine aynisindan yapsam vinil tarzı mat bulabileceğim bi site var mi ?

Çevrimdışı izzet55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SKODAFABİA2;596538
Izzet kardeş bu kapı kaplamalarını sen mi parlak kaplattın? Bu iki cam arasinda kalan kapı pervazlarini soruyorum. Benimkiler biraz eskimiş de onların yenisini yapsam diyorum direkt eskikerini sökmeyip üstüne yapsam olur mu ne dersiniz?
Yine aynisindan yapsam vinil tarzı mat bulabileceğim bi site var mi ?

Hocam aldığımda vardı. Herhangi kaplama yapan biyer yapar hocam onları ayna kapaklarınıda dusunebilirsin. İkisini 50tl gibi bir rakama yaparlar diye dusunuyorum
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2016, 11:20:13 Gönderen: izzet55 »