Bana da Vw nin Octinin önünü kesip,yeni gelecek olan Jettayı piyasaya hızla sokup sonrasında Octininde kasa değişimiyle durumu toparlayacak olması senaryosu gibi geldi. Mevcut pozisyonda Octavia Jettadan 1 gömlek üstün bir araç çünkü. Vw'de Jettadan Octaviaya kaçırdığı müşterisini tekrar Jettaya çekip,dengeyi kurduktan sonra yine Octaviayı aynı yere koymayı planlıyor olabilir .Çünkü bence bu tasarım kabul edilebilir durumda değil. Her yeri tamam ama o farı ortadan ikiye bölmek gerçekten profesyonel bir taklitçi işi. Yurtdışı sitelerinde ''Aracı tasarlayanlar W212 yi çok seviyor sanırım '' diye dalga geçmişler hep.
Tabi bunlar benim felaket senaryolarım sadece,ama bana başka mantıklı bir açıklaması yok gibi geliyor. O farı ikiye bölme,yine bomba gibi bir tasarım olurmuş,ne güzel Bi Xenonu kaldırmışsın LED koymuşsun,makyajsızın en büyük eksiği stop lambalarını adam etmişsin,çirkin mirkin de olsa bol donanımlı bir multimedya yerleştirmişsin,büyük ihtimalle yalıtım sıkıntılarını da halletmişsin,neden o farları ikiye böldün be adam.
Dediğiniz gibi o farları görünce insanın aklına komplo teorilerinden başka bir şey gelmiyor. Mevcut farları yeni superb formunda makyajlayıp, gündüz ledleri biraz daha estetik yapsalar, satış rakamlarını katlayacakken şu yaptıklarına bak.
Ben açıkcası skoda dan bu makyajın hikayesini dinlemeyi çok isterdim.
Bölünmüş far yersiz ve saçma olmuş, ilk başlarda gördüğümde photoshop çalışması zannetmiştim, resmi fotoğraflar çıkınca ağzım açık kaldı.