0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle haklısınız çok güzel bir araç motor hariç herşeyiyle diğer e serilerinden farkı yok zaten 5 günde yakıt tüketiminiz ne oldu acaba? C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=11370]abeyy[/MENTION]Kasko firmasını merak ettim?
Axa oyak. Kiralama sirketinin elinde d sekment arac yoktu bunu versek olurmu ama benzinli dediler bende olur tabi bi hafta cebe zarar verse ne olacak dedim GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moralinin yerinde olmasına sevindim. Bende C180 ile üste para vermeden değiştirsem diye düşünüyorum. Aralarında 2 yaş var ve benzinli. C serisi olması da düşündürüyor. Ama sonuçta Mercedes.
Valla amg paketse bir de Yeni kasası ise bahsettiğiniz düşünün derim premium hissini veriyor eski kasalarla alakası yok. Tabi superbden sonra çok küçük gelir. arkada da çok yüksek bir şaft tüneli var 5 kişi seyahat rahat olmaz
E180 otomatik. Kucuk bi kaza forumdada paylasmistim gecenlerde tesekkur ederim. Kesinlikle oyle merdecese binmemeli bence bi insan yoksa arabalara bakisi degisir GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi