Bende Yaklaşık 6000 km dir Nokian Kullanıyorum.
Bende SAĞLAM Lastik Ali Bey'den aldım lastiklerimi...
6000 Km.'lik yorumlara gelirsek;
gerçekten SESSİZ ve gerçekten hamuru çok kaliteli, viraj performansı ve ıslak zemin performansı su tahliyesi Muhteşem...
Su birikintilerine birkaç kez daldım, araba resmen yere basıyor, asfaltın dibini görüyor ve savrulmuyor. suda gemi gibi gitmiyorsunuz
Frene bastığım anda araba resmen kafasını yere yapıştırıyor ve manevra kabiliyeti süper.
Geçenlerde lastikler sayesinde bir kazadan kurtuldum diyebilirim.
Trafiğin aniden durmasıyla frene basmam ve mesafenin çok kısa olması nedeniyle kendimi bir yan şeride atmamda AZAMİ yardımı oldu lastiklerin
SOĞUKKEN bile gayet tatmin edici lastikler. Bir de ısınınca, tadından yenmiyor
Söz konusu lastik hangi model acaba ? H mi, V mi yoksa İ3 mü ?
Dunlop muhtemelen dünya tarihinin en mal lastiğidir şu çağda. Yıllardır bu forumlarda gezerim, herkes mi şikayet eder arkadaş, Emirkaan gitti kaydı parçaladı arabası pert oldu, neredeyse her kullanan anlamsız kaymalardan şikayetçi...
Ve son bomba, kuzenim 0 km aldıkları Toyota Corolla ile İstanbulda bağlantı yolunda kayıp bariyere burundan girmiş, temiz kullanıcıdır. Lastikler mi? Tabi ki Dunlop
Arabayı bende denedim Dunlopları ile. 5 sene/50.000 km lik Contilerimden farkı yok :++: :++: :++: :++:
(Memnun olanları tenzih ederim ama memnun olanda arabayı sırf yürümemek için kullanıyordur :lol:)
Pek kesin konuşmamak lazım. Dunlop SP Sport Fastresponse modeli bir yaz lastikleri karşılaştırmasında bayağı başarılı sonuçlar sunmuş. Negatif özellik olarak konforun düşük olması ve yuvarlanma direncinin yüksek olması ortaya çıkmış. Fakat tutunma bakımından gayet başarılı görünüyor.
3 ihtimal var:
-Söz konusu başarısız örnekler SP Sport Fastresponse modeli olmayabilir. (düşük kaliteli alt modeller)
-SP Sport Fastresponse ise kötü durumda olabilir. (aşınma/eskime)
-SP Sport Fastresponse modeli zaman ilerlerdikçe çok ciddi performans kaybı yaşatan bir ürün olabilir. Yani testlerde elde edilen başarılı değerleri yeterince istikrarlı bir şekilde sürdüremiyor olabilir. (çabuk mu aşınıyor, çabuk mu sertleşiyor artık; bilemem)
=====================
Gene de tercih edeceğim bir lastik olacağını sanmıyorum. Açıkçası ben de biraz şüpheyle yaklaşıyorum artık...
« Son Düzenleme: 20 Mart 2010, 17:45:02 Gönderen: SEAHAWK »
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]