škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni fiyat listesi

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=13886]Eray Güler[/MENTION] araçlar gelmiş. Sizde durum ne acaba?

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;597740
[MENTION=13886]Eray Güler[/MENTION] araçlar gelmiş. Sizde durum ne acaba?

Merhabalar, beni arayan olmadi henuz ancak ben vazgectim zaten. Geriye kaporami geri almak kaldi. Ancak sizin icin almakta kararli iseniz araligi beklemeyin bu adamlar aralik 1 de bile zam yaparlar gibime geliyor Bilgic bey

Çevrimdışı fbsk1907

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Dolar artmaya devam ederse kesin zam olacak zaten ama artmasa bile Aralık ayında yine bir zam bekleniyor..

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bilgic bey, aracınızı teslim aldınız mı?

Çevrimdışı Corvette.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar 2017 de kasa değişikliği olacak mı ?

Çevrimdışı -CND-

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Öngörüm 17' yazında tanıtılıp 18' ilk çeyrekte yollarda göreceğimiz şeklinde.

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Daha onceki siralamada 7 yilda bir kasa degistiriyordu. Yeni kasa gelmez belki ama makyaj yapilabilir belki full led fara ve stop lambalarina gecis yapilabilir diye dusunuyorum. Yeni renkler gelebilir on tampon biraz daha kut kesime sahip olabilir biraz daha sportif gorunum kazandirilmak icin... Bunlar sadece benim aklima gelen seyler. Yani yapilsa iyi olur dedigim seyler sadece...

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Eray Güler;598059
Bilgic bey, aracınızı teslim aldınız mı?

Eray Bey bayi ile görüştüm. Aralık ayının ilk haftasında teslim alacağım. Fiyatı sabitlediler. Bu arada çok iyi de indirim yaptılar.

Alıntı yapılan: Corvette.;598110
Arkadaşlar 2017 de kasa değişikliği olacak mı ?

2017 kasada değişiklik var. Fabia facelift 2017 yazarsanız haberlerde çıkıyor. Ancak ben değişikliklefi bulamadım :)

Çevrimdışı Corvette.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;598170
2017 kasada değişiklik var. Fabia facelift 2017 yazarsanız haberlerde çıkıyor. Ancak ben değişikliklefi bulamadım :)

Bende fark göremedim sadece farda bir değişiklik olacak gibi iyice kapatmışlar o bölümü, Birde İbizadaki gibi 1.0 TSI koyarlar büyük ihtimal.

Çevrimdışı Halilpdr

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;598170
Eray Bey bayi ile görüştüm. Aralık ayının ilk haftasında teslim alacağım. Fiyatı sabitlediler. Bu arada çok iyi de indirim yaptılar.

Peki fiyatı kaça sabitlediler?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Makyaj iste sadece onuyle arkasini kapatmislarkaput farlar tampon sis farlari ve stop lambalari... Aracin ic hacmi degismez sadece belki butonlar veya kadranlarda bi degisiklik olabilir diye dusunuyorum. Acik soylemek gerekirse arka kismini cok begeniyordum spor gorunumu veriyordu bagaj kapagindaki kirilimlar ancak aracin on tarafi cok yuvarlak hatli gelmisti bana daha sportif olursa super olacaktir diye dusunuyorum sahsi fikrim
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 09:03:29 Gönderen: Eray Güler »

Çevrimdışı firat1337

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni Octavia'daki ön farları çok beğendim. Belki de böyle bir değişiklik olur yeni Fabialarda.

Link : http://habersefi.com/r/2017-makyajli-skoda-octavia-geliyor-680x420.jpg

Çevrimdışı -CND-

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bu arada kişisel bir tavsiye, araç almayı düşünenler varsa işlemlerini 30 Kasım dan sonrasına bırakmasınlar. İkinci bir zam dalgası geliyor.

Çevrimdışı Corvette.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bir çok kişi aralık ayını bekledi yıl sonu kampanya olur diye ama tam tersi oldu  bende aracı almadan önce araştırma aşamasında kışın alırım diye planlıyordum, Fabia yı incelemek istedim İyi de teklif sundular hayır diyemedik ağustos ayında 55000 TL'ye aldım(1.2 TSI DSG Style) , şimdi 62000 TL hadi 3000 TL düşseler 59000 TL ye bırakırlar heralde.

Çevrimdışı Corvette.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar fiyat güncellemesi oluyor sanırım, Skoda sitesinde fiyatlar kapatıldı