škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni fiyat listesi

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Eray Güler;599226
araç zaten çok pahalı hocam, eğer bu indirimli hali ise bu haliyle sattıklarına şükretsinler :) fabia dururken bu alınmaz normal şartlarda zaten. Clio kötü araç demiyorum aksine gırtlak donanım var ancak bu araca bu fiyat pahalı diyorum sadece... bir de çok ilginç bir ayrıntı farkettim, ön çamurluklar plastik malzemeden yapılmış. güvenliğe bir eksisi olduğunu sanmıyorum ancak ilginç geldi... aynı durum megane larda da geçerli...

Ben de size katılıyorum. Clio ederinin üzerinde satılıyor ülkemizde. Bunda da Oyak'tan gelen alışkanlıkların olduğunu ve Renault markasının yaygınlığına bağlıyorum. Şunu da söylememiz lazım. İkinci el satışı Fabia'ya göre daha kolay olan bir model. Servis ağı ve yedek parça fiyatları bunu destekliyor. Skoda'nın en büyük eksikliği hâlâ yaygınlaştıramadığı servis ve bayi ağı. Koskoca Ankara'da bir tane servis, iki tane bayi var. Adamlar alırsan al almazsan umurumda değilsin modundalar ki forumda bunla ilgili çok şikayet var. Ben Ankara'da yaşamama rağmen aracı Doğuş Oto Esenyurt'ta Mesut Bey'den aldım. İyi ki de almışım diyorum, çünkü fiyat ve müşteriye yaklaşımı gibi konularda çok yardımcı oldu. Bir de örneğin Zonguldak'ta ne bayi ne servis var. Bu gibi şehirlerdeki insanlar doğal olarak tercih etmiyor. Hak da veriyorum. Neyse çok uzattım :D

Çamurluk konusunda da kafanızda soru işareti olmasın. Çoğu aracın A ve B sütünları, tavan direkleri ile ön ve arka tampon içleri yüksek dayanımlı. Gerisi benzer malzeme. Renault'da maliyetleri azaltmak için buna yönelmiş olabilir. Çünkü saç olduğunda, kesme+presleme yapmanız gerekiyor.

Son olarak Fabia'nın dayanım değerlerini veren fotoğrafı paylaşayım. Bunlar ülkemizdeki son kullanıcılar ile hiç paylaşılmıyor. Allah'tan yurt dışı forumları var da haberdar oluyoruz :D

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ben sağlamlığına birşey diyemiyorum sonuçta bu araç ta 5 yıldız almış, ancak hissiyat olarak vag grubu araçların tokluğu yok. ha bir kaza esnasında en iyi şekilde koruyoyordur ona birşey diyemem. umarım bunu test etme şansımız hiç olmaz :)

Çevrimdışı Corvette.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben fabia nın ön kaputunun ağırlığından sağlam olduğunu, kapıların çok dandik olduğunu düşünüyorum. 2 Ay önce Şoför kapısını bir kere kaldırıma pimaş boru içine beton dökmüşler araba çıkmasın diye görmedim hafif kapıyı vurdum orası çok hafif içe göçtü. Sağ arka kapıda feribotta arabanın biri kapısını açarken vurmuş oda aynı büyüklükte içe göçtü.

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hocalarım AUDI, MERSO, VOLVO ve diğer üst segment araç grupları olmadıkça VW grubu ve onun ayarındaki her araç markası artık ortalama aynı kalite. Renault Talismana bindim araç iyi güzel çok şık ama arkadaş o kapı nedir ya, hele o bagaj kapısı falan. Skoda Superb iyi araba kalite algısı tabiki var ama belli noktalarda onda da kaliteden ödün vermişler. Bu nedenle bir A4 ya da A6 dan acayip farklı fiyatlamaları var. Mecburen bazı noktalardan kısmak zorundalar rekabet için. Eski şaşalı sac kalınlıkları, dolgu malzemeleri ya da metal kullanımı maalesef yok

Bugün 1 ARALIK. Fiyatlara ne gibi bir mudahale yapacaklar acaba, bugun zam geleceği konuşuluyordu heryerde bakalım nasıl bir güncelleme gelecek. 1 Eylülde aldığım araç 3700zam yedi, insan merak ediyor nereye kadar gidecek bu fiyatlar diye
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 13:54:40 Gönderen: enoktakenokta »

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
[MENTION=13909]jackalcarlos_18[/MENTION] bende 2015 agustosunda aldim aracimi.tam tamina 8 bin lira zam geldi yeni fiyatları hayretle bekliyoruz.Euro dolar artisina göre araba satmaya calisirlarsa satış oranlari epey düşer ama cesitli markalarin yaptığı gibi kampanya indirim vs yapip daha ucuza satmalari lazim.cunku turkiye pazari butun markalar icin kucumsenmeyecek kadar cok para getiriyor.

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bak hocam iyi diyon hoş diyon da bizim millete öyle işlemiyor. Zam geldi Polo ile arasında 3K fiyat farkı kaldı kimse almaz dedim, 1 hafta önce kampanya falan yokkken Skodaya gittim Altur otoya, yemin ediyorum modellere bakamadım:(, insan yığını var ve resmen araç yok. Rapidler Spacebackler efendime söyleyim Superbler fiyatlar havada uçuşuyor lan dönüp içeri bakıyorum baba araba yok:)). Skoda şuan bildigin olmayan arabaları satıyor bu fiyatlarla:)). O nedenle ne zam koysalar satarlar abi hic acımaz

Çevrimdışı law23

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: jackalcarlos_18;599277
Bak hocam iyi diyon hoş diyon da bizim millete öyle işlemiyor. Zam geldi Polo ile arasında 3K fiyat farkı kaldı kimse almaz dedim, 1 hafta önce kampanya falan yokkken Skodaya gittim Altur otoya, yemin ediyorum modellere bakamadım:(, insan yığını var ve resmen araç yok. Rapidler Spacebackler efendime söyleyim Superbler fiyatlar havada uçuşuyor lan dönüp içeri bakıyorum baba araba yok:)). Skoda şuan bildigin olmayan arabaları satıyor bu fiyatlarla:)). O nedenle ne zam koysalar satarlar abi hic acımaz

Altur manyak bir yer.Millet birbirini eziyor.Aradığın yeri sora sora zor buluyorsun.Sanki bedava dağıtıyorlar arabayı.VW olsun çamurdan olsun havada kapılıyor.Adamlar ne üretse kapışılıyor.Kalitesi eskiye göre çok tartışılır.Ah ulan bi yerli araba yapamadık. Bu Almanları zengin ettik.
Ben iki ay önce rapid aldım liste fiyatı 65100 dü şimdi 72600.Bu fiyata SUV lar var.

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
[MENTION=13909]jackalcarlos_18[/MENTION] demek ki millette para var bizim gibi zar zor almiyorlar.zaten lüks sınıf arabaya binen fabrika sirket (sirket dediysek sanayide dükkan) sahipleri arabaya bedava bindikleri icin vergiden düşürerek istediği gibi biner 2.0 tdi sini alır l&k donanim alir sınırı yok yani.devletin el atmasi gereken ilk konulardan biri bence.benim aldigim 45 binlik araba vergiden düşmüyorsa onun 200 binlik arabası da düşmesin.dedigin gibi haklisin bizim millete işlemiyor olan bizim gibi isinde gucunde zar zor para kazananlara oluyor.

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Eray Güler;599300
Bu gün zam yapmamışlar aklıma şu sahne geldi :)

https://www.youtube.com/watch?v=GZdsjLQCsIY

:)

Eray Bey zam yarına kaldı, ya da gece yarısı yaparlar. Euro %2 arttı bugün, başkanlık tartışmasına. Bundan sonra Türkiye ekonomisinin freni patlamıştır, referandum olsa hazineye ekstra masraf. Olmasa siyasi başarısızlık gibi algılanacak ki ucunda erken seçim görüyorum. Her türlü kaybediyoruz kurdan.

Araba aldık zamsız diye seviniyoruz ama benzin fiyatları tavan yapacak. Yaptırdığımız kasko fiyatları tavan yapacak. Aldığımız kışlık lastik fiyatları artacak. Yedek parça fiyatları artacak. Gittiğimiz asfaltın maliyeti artacak. Yedek parça, motor yağı, hava filtresi yur dışından geldiği için servis fiyatları artacak. Kısaca araçla ilgili A'dan Z'ye her şeye zam kaçınılmaz olacak 2017'de.

Araba firmalarına da fazla kızmamak lazım. Sonuç olarak VW grubu Almanya merkezli, ve Türkiye'ye ithalatını Euro kuru üzerinden yapıyor. Türkiye'de üretenlere de kızmamak lazım, keza motorundan hava filtresine kadar her şey ithal geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir paylaşım vardı. Aslında Euro kuru üzerinden araçlara zam gelmemiş, sadece kur artışından fiyatlar inanılmaz artıyor.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 17:07:30 Gönderen: Bilgic »

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
[MENTION=12348]Bilgic[/MENTION] siyasi olaylar dönüyor memleketimiz adına her sey hayırlı olur inşallah.Farkli görüşlerden sert tepkiler gelebilecek özellikle de siyaset gibi konulara girmesek daha iyi olur.Gecenlerde bi arkadas bu sekilde atılmış ustelik sadece bi mesaj yüzünden anlaşılan forum oldukca sert bu konuda.Ama işin su boyutu var birde jackalcarlos_18 nickli arkadasimizin dedigi gibi insanlar cilginca araba aliyor hâlâ ya bizim milletimiz cok zengin ya da benim elestiride bulunduğum vergiden düşme tarzi yöntemlerle bizim sırtımızdan birileri lüks arabalara biniyor...yani tartışmaya dönmesin bu konulardan uzak durmakta yarar var :) saygilarimla :)

NOT: Yanlış anlaşılmasın yapilan zamlardan bende memnun degilim dediginiz gibi degisik etkiler yaratabilir arabalarla ilgili her seyde.Isin siyasi tartisma boyutuna ulasmamasi icin naçizane bi öneri
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 18:11:02 Gönderen: SKODAFABIA3 »

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ben bu ara araç alımına saldıran insanların "ya şimdi ya hiç" mantığıyla olaya baktığını düşünüyorum. ki bizzat ben bu şekilde düşünerek ve şartları sonuna kadar zorlayarak aldım. aracı aldıktan sonra ilk depoyu tam doldurttum. yarıya indi bile 2. depoyu nasıl doldurtacağımı düşünüyorum şu anda (190tl civarı pompa atıyor 38 lt de. fabiayla aynı 45 lt tam depo). bu iş böyle giderse seneye bu zamanlar fabialar ve cliolar 75k'ya dayanır gibime geliyor. paramız pul olmuş başka da izahatı yok. sebebi siyasettir, kur'dur hiç önemi yok. biz iyi kötü bir şekilde bir araç sahibi olduk ancak ayda 1500 tl ye ev geçindirmeye çalışan çocuk okutmaya çalışan insanlar ne yapsın. yakıtın artması demek tabiri caizse iğneden ipliğe herşeye zam gelmesi demek sonuçta. şimdi dahi, markete giriyoruz 1 hafta idare edecek 2-3 parça kahvaltılık birşeyler alıp çıkıyoruz 100-150 tl veriyoruz anlamıyoruz bile. kış bastırdı doğalgazıydı ısıtmasıydı.. bu listenin sonu yok hocam olan hep garibana ve orta gelirliye oluyor. Allah öncelikle kalorifer yakamayan ve evini çay çorba buharıyla ısıtmaya çalışan insanlara, sonrasında hepimize yardım etsin.

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SKODAFABIA3;599313
[MENTION=12348]Bilgic[/MENTION] siyasi olaylar dönüyor memleketimiz adına her sey hayırlı olur inşallah.Farkli görüşlerden sert tepkiler gelebilecek özellikle de siyaset gibi konulara girmesek daha iyi olur.Gecenlerde bi arkadas bu sekilde atılmış ustelik sadece bi mesaj yüzünden anlaşılan forum oldukca sert bu konuda.Ama işin su boyutu var birde jackalcarlos_18 nickli arkadasimizin dedigi gibi insanlar cilginca araba aliyor hâlâ ya bizim milletimiz cok zengin ya da benim elestiride bulunduğum vergiden düşme tarzi yöntemlerle bizim sırtımızdan birileri lüks arabalara biniyor...yani tartışmaya dönmesin bu konulardan uzak durmakta yarar var :) saygilarimla :)

NOT: Yanlış anlaşılmasın yapilan zamlardan bende memnun degilim dediginiz gibi degisik etkiler yaratabilir arabalarla ilgili her seyde.Isin siyasi tartisma boyutuna ulasmamasi icin naçizane bi öneri

Haklısınız, öneriniz için teşekkür ederim. Ancak siyasetten kopuk yaşayamayız. O zaman her şeyi kabullenen robotlara dönüyoruz. Şimdi ÖTV zammı beni etkilemedi. Ancak etkilese cebimden fazla 3,000 TL çıkacaktı. Ama etkilemedi diye kabul etmiyorum, çünkü iki gün sonra tepki göstermediğimiz için bize de başka bir vergi vuracak. Bunun sonucunda yasa yapanları eleştirmek hakkım. Aynı şekilde bayram öncesi akaryakıtta ÖTV 20 kuruş arttırıldı. Her benzinliğe gidişimde fazladan para vermem demek. Burada da yasa yapanları eleştirmek hakkım.

Şu konuda forum yöneticilerine hak veriyorum. Belli bir zümreyi koşulsuz şartsız savunmak siyaset değil şakşakçılık oluyor. A partisi ya da B partisi diye yaklaşmıyorum olaya. Fikirler tartışılsın, konuşulsun :)

Alıntı yapılan: Eray Güler;599361
ben bu ara araç alımına saldıran insanların "ya şimdi ya hiç" mantığıyla olaya baktığını düşünüyorum. ki bizzat ben bu şekilde düşünerek ve şartları sonuna kadar zorlayarak aldım. aracı aldıktan sonra ilk depoyu tam doldurttum. yarıya indi bile 2. depoyu nasıl doldurtacağımı düşünüyorum şu anda (190tl civarı pompa atıyor 38 lt de. fabiayla aynı 45 lt tam depo). bu iş böyle giderse seneye bu zamanlar fabialar ve cliolar 75k'ya dayanır gibime geliyor. paramız pul olmuş başka da izahatı yok. sebebi siyasettir, kur'dur hiç önemi yok. biz iyi kötü bir şekilde bir araç sahibi olduk ancak ayda 1500 tl ye ev geçindirmeye çalışan çocuk okutmaya çalışan insanlar ne yapsın. yakıtın artması demek tabiri caizse iğneden ipliğe herşeye zam gelmesi demek sonuçta. şimdi dahi, markete giriyoruz 1 hafta idare edecek 2-3 parça kahvaltılık birşeyler alıp çıkıyoruz 100-150 tl veriyoruz anlamıyoruz bile. kış bastırdı doğalgazıydı ısıtmasıydı.. bu listenin sonu yok hocam olan hep garibana ve orta gelirliye oluyor. Allah öncelikle kalorifer yakamayan ve evini çay çorba buharıyla ısıtmaya çalışan insanlara, sonrasında hepimize yardım etsin.

Eray Bey benim Fiat Panda 1.2 Dynamic Dualogic aracım vardı. Aracımdan da çok memnundum. Atik ve şehir içi için mükemmel bir araçtı. Sattığım arkadaşıma takılıyorum arada özlüyorum diye :) Neyse eşim hamile idi, haziran ayında bebek arabası aldık. Bagaja sığmadı. Bu arada Panda'nın bagajı 220 l filan. Sonra dedik ki bu böyle olmayacak, bebek de geliyor Panda'da Euro NCAP testi sonuçları baya kötü araç arayışlarına başladım. Skoda'yı geçen yıl kayınpederime almıştık o zaman da çok araştırmıştım. Neyse yurt dışında yaşayan arkadaşlarımın Fabia Combi'si olduğundan, ben de bundan sipariş vermek istedim. Ankara bayileri aracı sipariş vermek istemezken, Doğuş Oto Esenyurt'tan Mesut Bey siparişi veririz dedi (Bu arada şahıs siparişi ile gelen ilk aracı satacakmış).
Dediğiniz gibi ya şimdi ya hiç diyecektim, ama bu kadar zam gelebileceği ihtimalini düşünmemiştim. Hatta Aralık'ta kampanya olur da ucuza alırım diye bile düşünmüştüm, sipariş verdiğimde. Sağ olsun Mesut Bey çok yardımcı oldu fiyat konusunda da zararım olmadı. Zaten aracı alırken de en az 10 yıl değiştirmem diye planım vardı. Şu an planım olmasa da bu zamlardan sonra zor gözüküyor. Hatta süreyi 15 yıla bile çıkarabilirim :D
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 10:44:21 Gönderen: Bilgic »

Çevrimdışı Eray Güler

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Fabia combi de çok güzel araç, tarzından hiç kaybetmiyor görüntüde. benimde planım 5 yıl civarı binmek şu an için. henüz çocuk yok 1-2 seneye olsa, çocuk 3 yaşına kadar da biner herhalde diye düşünerek çok büyük araca girmek istemedik. bir de eşimin ehliyeti var ancak pratiği olmadığından kolay park edilebilir olması da önemliydi bizim için... İstanbula yolunuz düşerse mutlaka beklerim ;)

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=13886]Eray Güler[/MENTION] Bey teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim. Cumartesi sabah İstanbul'a inip, aracı alacağım. Bolu'da kar gözüküyor. Kış lastiğini taktırıp Ankara'ya döneceğim. İstanbul'a yolum düştüğünde haberleşiriz, sizinle tanışmak isterim. Hem yeni Clio'nuzu da görmüş olurum ;)