Öncelikle herkese merhaba,
Uzun zamandır forumunuzu takip ediyordum. Bu aralar arabam acenteye gelmeye yakın, fiyatla ilgili anlaşamadığımız bi yer çıktı, yarın gelince orada bakarız gibisinden bir şey dediler. Bu yüzden sizlere de sormak istedim aklımdaki soruları.
Öncelikle fabia dsg 110 Hp style paket aldım.
Liste fiyatı olarak 62900 TL gözüküyor. Bu kampanya indirimleri uygulanmamış halidir de me? Çünkü 3 gün önce 1000 tl indirim varken de bu fiyattı, dün 2000 TL indirim kampanyasına girdi.
Yani net olarak baz alınması gerek fiyat 60900 TL midir?
İkinci bir sorum da; tarafların birbirleri ile anlaşamadığı durumlarda kapora eksiksiz mi iade ediliyor? Nette araştırdım özel imalat olanlar(benimki öyle) satıldıktan sonra anca kapora geri veriliyormuş.
Üçüncü olarak alacağım bayi Vosmer, Doğuş oto altında çalışıyorlar. Bu fiyatlar hep Yüce Oto fiyatları ama internetten araştrıdğım kadarıyla Yüce oto ve Dogus Oto Skodanın TR distribütörlüğünde %50'şer paya sahipler. Yani ikisinin de fiyat politikaları farklı olması gibi bir şey söz konusu olamaz heralde?
Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Öncelikle hayırlı olsun aracınız. 2,000 TL kampanya liste fiyatı üzerinden düşülecektir. Yani aracınızı dediğiniz gibi ₺ 60,900 düşecektir. Ancak bu fiyata opsiyonel donanımlar ve metalik renk farkı dahil değil. Bunu atlamayın. Size proforma fatura verecekler zaten. Orada daha detaylı görürsünüz.
Kapora özel siparişlerde benim bildiğim kadarıyla araç satıldıktan sonra iade ediliyor, ancak peynir ekmek gibi araba sattıkları için ben kapora bekletilen kimse duymadım. Bu konuda [MENTION=13886]Eray Güler[/MENTION]'den destek bekliyoruz
Son olarak da tüm Skoda bayileri Doğuş Oto altında çalışır, aksi olamaz. Çünkü Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Porsche, Man, Scania'nın Türkiye distribütörü Doğuş Oto'dur. Yüce Auto'da Doğuş Oto bünyesinde ortaklık. O yüzden fiyat politikası değişmez.
Ancak aracınız gümrükten geçmediyse ve atıyorum bugün zam yaparlarsa o zammı size yansıtırlar. Ancak Euro kurunda çok fazla oynama olmadığından zam yapmalarını beklemiyorum açıkçası.