škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni fiyat listesi

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Polonun liste fiyatları güncellendi. Skoda ile araya yine 5K fiyat farkı soktular Skodanın elini yine güçlendirir bu. Bugunden sonra geçerli olacakmış, şuan 58.800, 64.300 kampanyalı fiyatları devam ediyor.

1,2 TSI BMT 90 PS Allstar Man.  61.800 ₺
1,2 TSI BMT 90 PS Allstar DSG   67.600 ₺

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: jackalcarlos_18;600170
Polonun liste fiyatları güncellendi. Skoda ile araya yine 5K fiyat farkı soktular Skodanın elini yine güçlendirir bu. Bugunden sonra geçerli olacakmış, şuan 58.800, 64.300 kampanyalı fiyatları devam ediyor.

1,2 TSI BMT 90 PS Allstar Man.  61.800 ₺
1,2 TSI BMT 90 PS Allstar DSG   67.600 ₺

Erdinç Bey fiyat listesine nereden baktınız acaba? Ben merak edip girdim, ancak göremedim bir değişiklik. Fabia ile hemen hemen aynı fiyatlar.

1.2 TSI 90 PS DSG fiyatı ₺ 62,100 görüyorum.

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
doğuş oto güncelledi hocam doğuş otodan liste fiyatlarını görebilirsiniz.

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: jackalcarlos_18;600196
doğuş oto güncelledi hocam doğuş otodan liste fiyatlarını görebilirsiniz.

Teşekkürler, şimdi girip baktım. Gerçekten Polo fiyatları da anlamsız uçmuş. Polo önümüzdeki yıl kasa değiştirecek diye biliyorum. Bu yüzden fiyatları bu kadar arttırmış olabilirler.

Geçen hafta Leon fiyatına baktığımdan LEON 1.2 TSI 110 HP DSG S&S Style ₺ 67.700 idi, 5 Aralık'tan sonra ₺ 72.500 olmuş.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 11:03:08 Gönderen: Bilgic »

Çevrimdışı dorland

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
VAG grubu dolara gelen artışı hemen zam olarak yansıtıyor malesef..

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Dün Alturdan arkadaşım için Style otomatik Fabia beyaz renk için 59.600 son fiyat aldım. Manual beyaz için ise 53.500 son fiyat verdiler. 3 ay önce Pasifik mavisi style manual aracimi 49.300 e aldigim dusunulurse 4200tl 3 ayda çok ya.. Bu fiyatlara nasil yetisilecek arkadaş guya 6-7 ay kullanir C sinifina atlarim bir Spaceback ya da Octavia çakarim diyordum hayal oldu:(

Çevrimdışı AlvaroFabia

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Öncelikle herkese merhaba,

Uzun zamandır forumunuzu takip ediyordum. Bu aralar arabam acenteye gelmeye yakın, fiyatla ilgili anlaşamadığımız bi yer çıktı, yarın gelince orada bakarız gibisinden bir şey dediler. Bu yüzden sizlere de sormak istedim aklımdaki soruları.

Öncelikle fabia dsg 110 Hp style paket aldım.
Liste fiyatı olarak 62900 TL gözüküyor. Bu kampanya indirimleri uygulanmamış halidir de me? Çünkü 3 gün önce 1000 tl indirim varken de bu fiyattı, dün 2000 TL indirim kampanyasına girdi.

Yani net olarak baz alınması gerek fiyat 60900 TL midir?

İkinci bir sorum da; tarafların birbirleri ile anlaşamadığı durumlarda kapora eksiksiz mi iade ediliyor? Nette araştırdım özel imalat olanlar(benimki öyle) satıldıktan sonra anca kapora geri veriliyormuş.

Üçüncü olarak alacağım bayi Vosmer, Doğuş oto altında çalışıyorlar. Bu fiyatlar hep Yüce Oto fiyatları ama internetten araştrıdğım kadarıyla Yüce oto ve Dogus Oto Skodanın TR distribütörlüğünde %50'şer paya sahipler. Yani ikisinin de fiyat politikaları farklı olması gibi bir şey söz konusu olamaz heralde?

Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 15:47:08 Gönderen: AlvaroFabia »

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: AlvaroFabia;601185
Öncelikle herkese merhaba,

Uzun zamandır forumunuzu takip ediyordum. Bu aralar arabam acenteye gelmeye yakın, fiyatla ilgili anlaşamadığımız bi yer çıktı, yarın gelince orada bakarız gibisinden bir şey dediler. Bu yüzden sizlere de sormak istedim aklımdaki soruları.

Öncelikle fabia dsg 110 Hp style paket aldım.
Liste fiyatı olarak 62900 TL gözüküyor. Bu kampanya indirimleri uygulanmamış halidir de me? Çünkü 3 gün önce 1000 tl indirim varken de bu fiyattı, dün 2000 TL indirim kampanyasına girdi.

Yani net olarak baz alınması gerek fiyat 60900 TL midir?

İkinci bir sorum da; tarafların birbirleri ile anlaşamadığı durumlarda kapora eksiksiz mi iade ediliyor? Nette araştırdım özel imalat olanlar(benimki öyle) satıldıktan sonra anca kapora geri veriliyormuş.

Üçüncü olarak alacağım bayi Vosmer, Doğuş oto altında çalışıyorlar. Bu fiyatlar hep Yüce Oto fiyatları ama internetten araştrıdğım kadarıyla Yüce oto ve Dogus Oto Skodanın TR distribütörlüğünde %50'şer paya sahipler. Yani ikisinin de fiyat politikaları farklı olması gibi bir şey söz konusu olamaz heralde?

Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun aracınız. 2,000 TL kampanya liste fiyatı üzerinden düşülecektir. Yani aracınızı dediğiniz gibi ₺ 60,900 düşecektir. Ancak bu fiyata opsiyonel donanımlar ve metalik renk farkı dahil değil. Bunu atlamayın. Size proforma fatura verecekler zaten. Orada daha detaylı görürsünüz.

Kapora özel siparişlerde benim bildiğim kadarıyla araç satıldıktan sonra iade ediliyor, ancak peynir ekmek gibi araba sattıkları için ben kapora bekletilen kimse duymadım. Bu konuda    [MENTION=13886]Eray Güler[/MENTION]'den destek bekliyoruz :)

Son olarak da tüm Skoda bayileri Doğuş Oto altında çalışır, aksi olamaz. Çünkü Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Porsche, Man, Scania'nın Türkiye distribütörü Doğuş Oto'dur. Yüce Auto'da Doğuş Oto bünyesinde ortaklık. O yüzden fiyat politikası değişmez.

Ancak aracınız gümrükten geçmediyse ve atıyorum bugün zam yaparlarsa o zammı size yansıtırlar. Ancak Euro kurunda çok fazla oynama olmadığından zam yapmalarını beklemiyorum açıkçası.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 17:43:26 Gönderen: Bilgic »

Çevrimdışı AlvaroFabia

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;601189
Öncelikle hayırlı olsun aracınız. 2,000 TL kampanya liste fiyatı üzerinden düşülecektir. Yani aracınızı dediğiniz gibi ₺ 60,900 düşecektir. Ancak bu fiyata opsiyonel donanımlar ve metalik renk farkı dahil değil. Bunu atlamayın. Size proforma fatura verecekler zaten. Orada daha detaylı görürsünüz.

Kapora özel siparişlerde benim bildiğim kadarıyla araç satıldıktan sonra iade ediliyor, ancak peynir ekmek gibi araba sattıkları için ben kapora bekletilen kimse duymadım. Bu konuda   [MENTION=13886]Eray Güler[/MENTION]'den destek bekliyoruz :)

Son olarak da tüm Skoda bayileri Doğuş Oto altında çalışır, aksi olamaz. Çünkü Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Porsche, Man, Scania'nın Türkiye distribütörü Doğuş Oto'dur. Yüce Auto'da Doğuş Oto bünyesinde alt kuruluş. O yüzden fiyat politikası değişmez.

Ancak aracınız gümrükten geçmediyse ve atıyorum bugün zam yaparlarsa o zammı size yansıtırlar. Ancak Euro kurunda çok fazla oynama olmadığından zam yapmalarını beklemiyorum açıkçası.

Öncelikle teşekkürler mesajınız için.

Araç gümrükten geçti yarın bayiye gelecek. Panaromik Cam Tavan + CC var arabada. Bir de ücretsiz olan Style Bej  iç döşeme var. Sorun şurda ki 60900 TL'ye yukarıdaki 2 ekstra donanımı ekleyince onların verdikleri fiyat üstte kalıyor. Ki biz biraz daha insiyatıf kullanıp normalde olması gereken fiyattan  indirime gideceklerini beklerken olması gerek fiyattan daha fazla bir fiyatla gelince açıkçası biraz şaşırdık. Bakalım yarın masa başında ne değişecek merak ediyorum bu konuda:).

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: AlvaroFabia;601193
Öncelikle teşekkürler mesajınız için.

Araç gümrükten geçti yarın bayiye gelecek. Panaromik Cam Tavan + CC var arabada. Bir de ücretsiz olan Style Bej  iç döşeme var. Sorun şurda ki 60900 TL'ye yukarıdaki 2 ekstra donanımı ekleyince onların verdikleri fiyat üstte kalıyor. Ki biz biraz daha insiyatıf kullanıp normalde olması gereken fiyattan  indirime gideceklerini beklerken olması gerek fiyattan daha fazla bir fiyatla gelince açıkçası biraz şaşırdık. Bakalım yarın masa başında ne değişecek merak ediyorum bu konuda:).

Aracınız ne renk? Onu da söylerseniz metalik boya farkı olup olmadığını söyleyebiliriz.

Bir de size Cam Tavan+Hız Sabitleyici dahil ne kadar fiyat verdiler?

Çevrimdışı AlvaroFabia

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;601194
Aracınız ne renk? Onu da söylerseniz metalik boya farkı olup olmadığını söyleyebiliriz.

Bir de size Cam Tavan+Hız Sabitleyici dahil ne kadar fiyat verdiler?

Metalik boya değil Ralli Yeşili.
Diğer ekipmanlar da:
Cam Tavan 2700 TL
CC 500 TL

Şu an hani hiçbir şey yapmadan 64100 TL olması lazım gibi fiyatın.

Çevrimdışı -CND-

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Güncel satış kampanyaları için bu linki takip edebilirsiniz. Sadece indirim de değil. Kredi vb. imkanlar için güzel bir kaynak.

http://www.skoda.com.tr/kampanyalar/satis-kampanya

Aracınız özel sipariş veya değil fark etmeksizin kaporanız gönderildiği hesaba iade edilir. Bununla ilgili herhangi bir kaçışları yok. Aracı beğenmez veya günün koşullarında satın alım sizin için mantıklı gelmez ise sebep göstermeksizin bu hakkınızı kullanabilirsiniz.

Aracınız liste fiyatı 62900 TL. Yani 62900TL + varsa metalik renk ve talep edilen opsiyonel donanım ücretleri - 2000 TL sizin liste fiyatınız. Bu hesabın sonunda çıkacak olan rakam bayinin herhangi bir indirim yapmadan size satmak isteyeceği rakamdır.

Bu rakamın üzerine %1,5 ile %3 arasında değişen ek indirimler de alınabildiği durumlar oluyor. Bu bayinin kendi karından ne kadar feragat etmek istediği ile doğru orantılı değişir.

Skoda bayilerinin tamamı Yüce Oto altında hizmet gösterir. Yani Yüce Oto Skoda'nın TR Distribütörüdür. Yüce Oto firmasının %50 hissesi Doğuş Oto ya aittir. Doğuş Oto Şekerpınar da bulunan merkezden yönetilirken Yüce Oto Maltepe adresinden yönetilmekte.

Operasyon çoğu alanda bağımsız olarak yürütülmekte. Konuda bahsi geçen diğer markaların (vw, audi vs) distribütörü Doğuş Oto'dur.

Çevrimdışı -CND-

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Ralli Yeşili metalik maalesef. Ek ücrete tabi

Çevrimdışı AlvaroFabia

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
İlk baştan metalik olsun mu olmasın mı diye sormuşlardı ben de gerek yok demiştim. Sizin deyişinizle biraz çelişti gibi, yani diyorsunuz ki; bu renkler baştan imalat olarak metalik geliyor?

Bu arada cevaplarıyla bilgilendiren herkese teşekküler tekrardan.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 17:21:53 Gönderen: AlvaroFabia »

Çevrimdışı -CND-

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Aynı isim altında renk seçeneği hem metalik hem de opak olamıyor zaten. Eğer aynı tonda hem metalik hem opak renk seçenekleri varsa mutlaka farklı farklı adlandırılır ki karışıklık olmasın.

Aşağıdaki katalog ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere bir adet yeşil seçenek var. O da metalik. Hesaplama yaparken metalik boya farkını da dikkate almanız gerekiyor.

EDIT: Benim aldığım dönemdeki opsiyon fiyatlarına istinaden yazıyorum. Değişiklik olmuş ise düzeltin lütfen.

Cam Tavan 2750 TL
Hız Sabitleyici 600 TL
Metalik Renk 900 TL
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 17:32:01 Gönderen: -CND- »