0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı isim altında renk seçeneği hem metalik hem de opak olamıyor zaten. Eğer aynı tonda hem metalik hem opak renk seçenekleri varsa mutlaka farklı farklı adlandırılır ki karışıklık olmasın.Aşağıdaki katalog ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere bir adet yeşil seçenek var. O da metalik. Hesaplama yaparken metalik boya farkını da dikkate almanız gerekiyor.
Metalik boya değil Ralli Yeşili.Diğer ekipmanlar da:Cam Tavan 2700 TLCC 500 TLŞu an hani hiçbir şey yapmadan 64100 TL olması lazım gibi fiyatın.
Gerçekten zamlar anlamsızlaştı iyice. 2016 içerisinde kurdan dolayı artışları anladık ama bu son zam anlamsız olmuş. Bir de Rapid'e ₺ 200 zam yapmışlar gördüğüm kadarıyla Fabia'ya ₺ 900.Köprülere %48, otoyola da %15 zam gelmiş. Aramızda maaşlarına bu kadar zam alabilecek olan var mı?
[MENTION=13821]Corvette.[/MENTION] Ben de yeni gördüm. Dehşet artmış fiyatlar. Poloyu epey sollamış. 3 ay önce 56000'e aldığım araç şu an en iyi indirimli fiyat teklifi ile 63500 TL'ye alınabilir, o da bayi bulursanız. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim!