0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pedallar uyar heralde bizim araçlarda ayak dayama olmadığından dolayı o parça nereye takılır bilemedim [emoji4]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pedallar uyumlu aldım kargoda ama ayak dayama nasıl yok ya var benim araçda tabi siyah lastik gibi o çıkıcak bu takılcak yenisi
Şaka mı yapıyorsun? [emoji15] Skoda onu da mı sonradan ekledi CarPlay gibi??Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benimki 2016 model yarın tekrar bakıyım resim atıyım. fark vardır belki. kabartmalı lastik gibi dinlendirme kısmı var çünkü hep kullanıyorum ayağımı koyup. Resim atarım gün içerisinde.
Kesinlikle son Skodam bu. Babamın Superbde var o ayak dayama biliyom ama bizimkiler de yoktu. Style donanım olmasına rağmen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baktım hocam yokmuş hakkaten babamın Nissan Qashqaiye alışınca var gibi geliyordu ancak yinede bizimkilerede varmış ayak dinlendirme kısmındaki kumaşa iyice tutunan krom bir plaka parça. Bulunca paylaşırım.
Nasıl yani anlamadım. 2016 fabialarda da yok dimi ayak dayama yeri? Nerdeyse çek cumhuriyetine kadar +18 içerikli bi mail atacaktım [emoji4]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende merak ertim çok yarın yakın plan bir fotoğraf yukleyebilirseniz sevinirim ki bnm bildiğim konfordan ote o cıkıntılar zorunluluktan yapılıyor. ön tekerin boşluğu yüzünden.. aynı arka kapı camlarının tam inmiyor olması gibi
Fabialarda arka kapı camları tam iniyor. Sevdiğim özelliklerdendir
çoğu araçta demeyi unutmuşum ayak dayamaya gelirsek varmış işte üstüne plastik metal bişey koymamışlar sadece, ben komple yok sandım dedim ön teker okadar ileride olamaz
Size bir ürün fikri veriyim. Ayak dinlendirme kısmını değiştirip krom üstüne kauçuk yapabiliniyor. Ancak skodalarda uyumlumu değilmi anlayamadım ben.Ürün bu : https://tr.aliexpress.com/item/Original-Car-Pedals-Cap-Foot-Rest-Cover-Accelerator-Brake-Clutch-MT-AT-For-Volkswagen-VW-Golf/32266940446.html?detailNewVersion=&categoryId=200000486Eğer uyumluysa direk yapıcam çünkü aracın görünüşünü güzel bir 3D paspas ile kombinasyon şeklinde çok klas yapar. Deneyen bakan oldumu ? Uyarmı bizim araçlara