Kardeş servise gir bakımı yaptır ve arkana bakmadan kaç. İstanbulu bilmiyorum ama buralardaki servisler öyle ilgisiz ve bilgisiz ki anlatamam. Direkt seni geri zekalı durumuna sokuyorlar. Bu böyle olur deyip çıkıyor işin içinden.
Aracı malum kronik sorunlar ve lastiklerdeki kayma problemi yüzünden servise götürdüm. Randevu günü gittim, ben beklerken usta başı aracı test etmiş, araçta birşey yok, lastiklerinizde çok güzel, kaymıyor dedi. Sonra beraber teste çıktık araç bariz patinaja düşüyor, başladı bunlar çok güçlü motorlar o yüzden bu kadar kayması normal vs. anladımki uğraşmaya gerek yok lastik konusunda servisten birşey çıkmaz.
Usta başına sağ kapı zor kapanıyor, silecek fıskıyesi düzgün çalışmıyor dedim. Olmaz öyle şey 3 aylık araçta kapı kapanmaz olurmu diye başladı. Tabi bunun kronik sorun olduğunu anlatamadım. Neyse kaporta ustası geldi, kapıyı deneme ihtiyacı bile duymadan fitili soydu içeri silikon sıktı. kapattı açtı sorun düzeldi. Cam suyu dedim, adamın tavrı aynen beni ''UFO gören masum köylü'' moduna soktu. abi fıskiye güzel çalışıyor, bu böyle olur dedi çıktı. Hayatımda ilk defa araç kullanıyorum sanki. kendim kaputu açtım bak şu hortumlara revizyon gerekiyor diye tarif ettim. elektrikçiyi çağırdı, tamam abi bu servis aksiyonu uzun sürer ama yapalım dedi. İki dakikalık işe 2 saat beklettiler. Yukarıda servis randevusu veren sekreterin orada millet randevu alacam aracımın sorunu var baktıracam diye kavga ediyor. Aşağı servis bölümünde ustalar iki aracın başında oynayıp duruyorlar.
Hal böyle işte.
Daha önceki aracımla defalarca VW servisine gittim. İlgi, alaka, sorunlara hakimiyet mükemmeldi.