Octavia alalı yaklaşık 5 ay oluyor. Daha önceden 6 sene 2 farklı araç olarak Fiat Linea kullanmıştım. Belki ona çok alıştığım için olacak Octavia virajlarda biraz değişik geliyor bana. Linea elim kolum gibi olmuştu, yolun tepkisini hemen alıyordum, Octaviada ise sanki biraz geç geliyor gibi, nasıl anlatayım bilemiyorum belki ağırlıktan olabilir, araç biraz salınım yapıyor gibi. Birkaç kere Halkalı'ya giderken hafif yukarı eğimli bir virajda özellikle gaza basarak dönüş yaptım ki aracın limitlerini göreyim diye, bana mısın demedi, esp yi falan devreye sokamadım henüz
yani herhangi bir güvenlik problemi yaşamadım şimdilik, belki zamanla alışırım.
Yol sesi için diyeceğim genelde rüzgar sesinden şikayet ediliyor ama ben rüzgar ve yol sesinden şikayetçi değilim beni rahatsız etmedi ama çok ilginç bir şekilde araç dururken yandan bir araba geçinde bir kaç kere cam mı açık diye kontrol ettim, araçta sunroof var belki de o yanıltıyor olabilir bilemiyorum. Bence yeni üretimlerde izolasyon ve yol tutuş konusunda iyileştirmeler yapılabilir. Sonuç olarak al paranı geri yeni bir araba seç deseler hiç düşünmem yine Octavia alırım. Artısını eksisini göz önünde bulundurunca yine seçimim aynı olur.