Bende bu sektördeyim iki farklı markada çalıştım ikincisinde halen çalışıyorum şu bahsettiginiz olayı ilk kez sizden duyuyorum ya ben cok dürüst firmalara denk geldim ya sizin çalıştıklarınız degisik insanlar, ayrica bunu bayi sahibinden baska iki üç kisi bilir demissinizde sase belli araç belli bunu bilmemek icin asiri bi caba sarfetmek gerek
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz şase kontrolü yaparak hangi aracın test aracı olduğunu anlarsınız, bunu zaten kimse sizden saklamıyor, lakin testlerde hangi aracın kullanıldığını bilemezsiniz.
Bayiilerin test aracı olarak merkezden satın aldığı araçların teste çıkarılmadığını, onun yerine satılacak araçların teste çıkarıldığını, test araçlarınında sıfır km olarak satıldığını söylüyorum. Buraya kadar anlaşılmayan bir şey var mı?
Bayii'ye gittiniz Octavia alacaksınız, "
şu an elimizde test aracı olarak gelen bir Octavia var, lakin bu araç hiç testte kullanılmadı, sıfır km almak ister misiniz?" fiyatı piyasa fiyatı ile aynı. Siz böyle bir aracı alır mısınız? Ben alırım, sonuçta sıfır km, test aracı olarak gelmiş olması beni bağlamaz.
Hiçbir bayiinin dürüst olduğuna inanmıyorum. Dürüst olsalar zaten bayii olmazlardı.
Siz yine şanslısınız hocam, forumu takip etmeseydiniz nereden bilecektiniz.
Forumu takip etmeyenler ne yapsın, etraflarında ne dolaplar döndüğünün farkında olmadan emekli olup gidiyorlar.