şelçuk bey veya bilgisi olan arkadaşlar bu gün skoda servise gittim 2 3 gün içinde alıcam SuperB. Columbusun (Opsiyonel) fiyatını sordum 4.300 TL civarında ama gittiğim zaman dedilerki Navigasyondan faydalanamasınız Türkiyede sistem daha yok acaba kullanılıyomu yoksa kullanılmıyomu bilgisi olanlar ltf. yardım edin...
benimkinde çalışıyor.araç zaten doğu ve batı avrupa haritasıyla geliyor.navigasyonlu aracın antenide farklı.çekim gücü yüksek.aynı durumu toyotada yaşadım.navigasyon araçta var ama türkiye haritası yok.servisten şimdilik başka harita yüklendi.3 ay içindede haritanın çıkacağı ve aracın çağırılarak orjinal haritayı yükleyeceğini söylediler.navigasyon ülkemizde mevcut.mio,garmin,tomtom gibi cihazlar var.renaultta tomtom kullanılıyor.ama yaygınlaşması lazım.o nedenle sistem yok diyorlar.birde ellerindeki hazır aracı satmak için öyle yapıyolar.banada aynısı olmuştu ama kabul etmedim.istediğim aracı aldım.
diğer arkadaşımızda bluteooth sormuş.navigasyonda yok.ayrıca bluteooth kiti mevcut.phone tuşu ile telefon bilgilerini ekranda görebiliyorsunuz