Ben verginin vergisini veriyorsam bu işte bir yanlışlık vardır. Üstelik ben verginin vergisini verirken, yatı, gemisi, uçağı olan adam bunlara vergi vermiyor ise dada da büyük yanlışlık vardır.
Vergi kanunu var diye koy gitsin o zaman. ÖTV nin KDV nin üstüne bir de bilmem ne taşıt vergisi koy. 3- 5 sene sonra bir vergi daha koy. Kim dur diyecek
?
Yok BMW ye binen vegi zammını hakkediyormuş. yaw neyi kim hakkediyor. Benim vatandaşım bu acımasız vergiler yüzünden uyduruk arabaya binmeyi mi hakkediyor.
Geliş fiyatından daha fazla vergi eklemek sonra da onu artırmak, bunu da güzel oldu BMW ye binen daha fazla ödesin diye tebrik etmek neyin kafasıdır. Bu acımasız sistem olmasa kazandığımızın hakkıyla Fabia ya değil BMW ye binsek daha güzel olmaz mı???
Bunun partiyle hükümetle vs ilgisi de yok. Hangi görüş olursa olsun Vatandaş = Yolunacak Kaz
ÖTV yi artırıyosun, aynı onda memur maaşını da artırsana. Maaş oranları da belli oldu o haber kaynadı. Yok ilk altı ay enflasyon bişi bişi olursa şu kadar yok bu kadar. Topu topu zam 70 TL