0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2016 model rapid im var satış temsilcisi ne sorduğumda miror link var dedi ama ben bir türlü bağlayamadım yardım edermisiniz
Rapid'lerde Smartlink yok. Ayrıca satın almanız lazım. Size aracı satan kişiye telefon açıp ayıplı mal sattığını söyleyin.[/QUOTE [MENTION=12348]Bilgic[/MENTION] kardeş, yok dediğiniz aktivasyon mu gerekli? Benim fabia da var birşey yaptırmadım. Bazı araclarda var aktivasyon gerekli diye gordum. Rapid te menu mü yok direkt? Merak ettim E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı yapılan: Bilgic;620541Rapid'lerde Smartlink yok. Ayrıca satın almanız lazım. Size aracı satan kişiye telefon açıp ayıplı mal sattığını söyleyin.[/QUOTE [MENTION=12348]Bilgic[/MENTION] kardeş, yok dediğiniz aktivasyon mu gerekli? Benim fabia da var birşey yaptırmadım. Bazı araclarda var aktivasyon gerekli diye gordum. Rapid te menu mü yok direkt? Merak ettim E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiFabia'lar da Smartlink var. Apple Car Play ya da Android Auto ile, isterseniz de Mirrorlink ile bağlanabiliyorsunuz. Ancak bu özellik Rapid'de yok. Siz kullanmak isterseniz, Skoda fabrika aktivasyon kodu gönderiyor. Rapid'de menü yok. Ancak makyajlanmış Rapid'ler hakkında bilgim yok.