Aracı almadan jantları aldım az önce 17 orjinal Passat jantını lastikleriyle birlikte aldım. Aracı alır almaz hemen takar resimlerini paylaşırım.
aracınız ve jantlarınız hayırlı olsun. Benim araçtada 16 jant var ve 18'e göre küçük kalıyor aracı göstermiyor. Bende kışlıkları 16 ya takıp yazın 18 e geçmeyi düşünüyorum fakat lastikteki kayma nedeniyle havaları 32 den 34 e yükselttim bozuk yollardaki vuruntu belirgin arttı, o yüzden kafam biraz karıştı.
Orijinal jant lastikleri iyi bir fiyata verebildiniz mi? Eski aracımdaki lastikleri dalga geçer gibi 100tl vermişlerdi satmadım, çöpe attım:)
evet oluyor ben değiştirdim helejon kısalar uzunlarıda 3 lü led yaptım çok memnunum , sarı far bana arabadan caydırcaktı böyle çözüm buldum jantlarını merak ediyorum sabırsızlıkla resim bekliyorum
Ben aracın far performansından hiç memnun değilim. Sarı iken bile yeterince aydınlatmıyor özellikle uzunlar ve selektör çok zayıf. Siz uzun ve kısaya ne taktınız. Ledler flaş etkisi yapıyor ama yeterince aydınlatıyormu? Çok sordum ama ampüllerin markasını hatırlıyormusunuz.Bende değiştirecem arıza lambası yakmasından endişe ediyorum.