0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladım üstadım. Bende biraz konya piyasasını araştırayım bakalım. Bulursam işin ehli buraya yazarım sizin araç çok güzel görünüyor. Benim ki antresıt gri tavanı beyaz yaptıracağım.
Bende direkleri kendim kaplayacam fakat o lastikler var altta üstte onlar çıkıyor mu usta yaparken bakabildiniz mi?
Fitilleri diyorsan hepsi çıkıyor. O manzarayı görmeni istemem
Başlıktaki şekilde kaplama yapacağım fakat direk kenarındaki fitillerin nasıl söküleceğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ya da daha önce kendisi çıkarmış olan?
Hocam tamamen çıkarmana gerek yok yanlarındaki fitiller az çekince çıkıyor bende kaplattım yanlar çıkıyor ama fitillerin içindeki metali bükmemeye özen göster
Peki üst ve alt taraf nasıl çıkıyor? Onları da mı çekeceğiz? Dikkat etmem gereken ya da bir püf noktası var mı?
Üst ve altı çıkartmadan yaptık hocam biz falçatayla sıfıra sıfır kestik fitilin dibinden
Peki hocam en yakın zamanda tekrar bi deneyeceğim. Eski kaplamayı çıkartmış mıydınız yoksa direkt üzerine mi yapıştırdınız yenisini?
Çıkardık hocam altındaki kaplama bozuk olduğunda üsttekide hoş durmuyordu çıkartması biraz zorladı ama çıkartmanızı tavsiye ederim