Hocam anladığım kadariyla peugeot bu ürünü cok begenmemissin .. arabalara insanlarin fikirilerini dusuncelerini kabul etmiyorsun hatta kanimca kendini arac gurusu olarak goruyorsun .. youtubedan.bir suru insanin test etmis videosu var benimde test ettigim.gibi ..130 bin lirak bir suv icin bence cok.iyi .. ve klasmanindaki suvlara gore cok iyi ve eksigi vardir muhakkak bende otavia dsg full var istesen 40 tanr eksik sayarim sana . Ama bu seviyede bu fiyatta kimse eline su dokemes .Ayrica muhendisligin son harikasi falan demissin ama benim.yazdiklarimdan bunlari nasil.çıkardın yada bu yaziyi nasıl bu alana tasidin bilmiyorum muhendisligin son harikadi mercedes bmv ferrari yada vs araclari söylerdim.model.ayrimi yaparka. Oyuncak dedigin urunlrt adamlar satis rekorlari kiriyor su an bence arac gelmeden satis rakamlarina hedeflerine bak adamlarin ,3 aydir bekliyordum.bu araci brn almanyadaki fuardan takip ediyorum daha ilk baslardan yani...aslinda bu konuyu bu kadar uxattigina gore cok ses getirecek bir aracki bu kadar yazmissin uzun uzun, ayrica sen.begenmexsin ben begenirim.o beğenmez baskasi begenirim bu zevk algi .. bu herkezin kendi gorusu fikirileri insanlari fikirleri.dusuncesiyle.yargilamana gerek yok ,eger bir duruma bir kesime hizmet ediyorsun ama baska.
Benim fikirlerimi.görüşlerimi.unut ac youtubedan tum testleri izle sonra aynaya bak ben nerede yanlis yapiyprim diye dusun isterim oyuncaklar zerzavatlar senin iyiyi doguryu soylemrk bixim olsun iyi forumlar
Anladığım kadarıyla idrak yollarınızla alakalı sıkıntılarınız var. Ben yazımın başında da sonunda da hoşunuza gitmiştir beğenmişsinizdir saygı duyarım kesinlikle laf etmem dememe rağmen saygı sınırlarını ve bununla beraber haddinizi de aşarak, zeka ve araç bilginizi ortaya dökercesine ithamlarda bulunmanız seviyenizi ortaya koyuyor. Sürekli sürekli Youtube'daki insanlar şöyle testetmiş, Youtube'daki insanlar böyle test etmiş demenizden anladığım kadarıyla konuyla alakalı bilgisiz, yetersiz ve kendi fikri, zevki belki de zekası olmayan, el lafıyla hareket eden bir insansınız.
Sizin full dediğiniz arabanın üstüne 10bin₺ opsiyonlu halini Türkiyeye adım atmadan satın almış, piyasadaki çoğu Suv, C-suv aracı uzun kmlerce kullanmış, sahibi olmuş biri olarak SUV diye lanse edilen ki hiç bir versiyonunda 4x4 sistemi dahi bulunmayan bir aracın, siz ve diğer insanların albenisine, şâşâsına kapıldığı ve büyüttüğü kadar kaliteli efsane bir otomobil olmadığını anlatmaya çalıştığım ve sürekli hoşunuza gittiyse karışılamaz, tabiki tartışılamaz dediğim halde kalkıp bana yok sen böylesin, yok o senin bu bizim olsun hadi bakalım vs vs diye hangi sıfatla, hangi yürekle, hangi had ile ahkam kesip aklınızca racon kesmeye çalışıyorsunuz? Tebiyenizi takının, gözlerinizi iyice açın yazdıklarımı doğru okuyun birbirimizin kalbini kırmayalım.