0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araciniz hayirli olsun aracin bakımı servisten ve forumdan aldigim bilgiler üzerine 15.000 km de bir yapilmali. 1. Ve 2. Hizdan kastiniz nedir anlayamadimOktay Aldemir
trip1, trip2 olmasın?
fabi lerde hangi gizli özellikler bulunuyor
Aracima lpg taktirmayi dusunuyorum atiker gold 1550 hersey dahil fiyat verdiler 2013 fabi 1.4 araca lpg taktiran veya hangi kit f/p olarak iyi bilgi verebikir mi
1.2 htp aracımda BRC marka kullanıyorum. Performans olarak benzinle bir farkını göremedim. Yani gayet memnunum.Ben size Landirenzo'nun yağlayıcı sistemli kitini öneriyorum. Açık söyleyim kullanmadım ama supap yağlayıcı özelliği mevcut olduğundan supaplarda ilerde oluşacak tahribatı engelliyormuş ve bunun için motora 3 yıl garanti veriyorlar. Normal kitlerde yağlayıcılık olmadığından supaplarda hasarlar oluşuyor ve değiştirmek zorunda kalıyormuşuz. ( Bu yazdıklarımı geçenlerde gittiğim bir lpg ustasından duydum; doğruluğuna garanti veremiyorum ama bana mantıklı geldi ve fiyatına da 2250 tl demişti, normal kite ise 1500 tl demişti.)
Fabia 2 de katran selamlama var mi veya sonradan yaptiran
Atikerinde yaglamali kitine 1850 fiyat verdiler hocam atiker gold diye bi urun iyi dediler