Hocam bende Octavia sahibiyim aliexpressten el tutamacı yerine monte edilen vidalı gözlük kabı aldım bugün kargom geldi bir hevesle yıldız tornavida ile araca indim. Kapakları kaldırınca klips sistemi olduğunu görünce fazla kurcalamadim. Gözlük kabı vidalı olduğu için sanırım montaj olmayacak. Bu konuyla ilgili bir fikriniz varmı acaba.. Ürün şu:
Vida Gözlük Durumda Skoda Octavia Fabia Golf 4 Jetta MK4 Bora Polo için Güneş Gözlüğü Kutusu Gözlük Konteyner 18D 857 465
http://s.aliexpress.com/AviYbUvE
(from AliExpress Android)
Almadan önce ürünün aracınıza uyumluluğunu iyice inceleseydiniz keşke Özkan bey. Şimdi size tavsiyem aldığınız ürünü aracı vidali sistem olan başka birine uygun bir fiyata vermek olacaktır. Yada illaki bunu takıcam derseniz o vida karşılarına gelen deliklere plastik dübeli veya tahta takozlar sıkıştırarak üzerine vidalayabilirsiniz belki. Biraz marangoz usulü olacak ama.
Aklıma gelen bu oldu şimdilik. Hayırlı işler, İyi günler dilerim...
Sonumleme icin parca geldi aliden ancak tutamaclarin icindeki vida gibi olan plastik ince parcayi ne yaptiysam cikaramadim sade sofor tarafindakicikti taktim digerlerini takamadim
Bu sorunun çözümünü bir iki mesaj üstte yazmıştım.
Alıntı:
khalil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok basit aslında. Bu bizim yeni nesil araçlarda Kolçaklar vidalı sistem yerine mandallı sistem ile tavana sabitlenmiş. Kolçakları çıkarmak için önce kapakları çıkarılır. Ardından iki adet düz tornavida kullanarak alttan ve üstten aynı anda bastırarak kolçağı kendimize doğru çekiyoruz. Diğer tarafı daaynı şekilde çekip komple kolçak çıkarılmış olur. Hepsi bu kadar.
Dikkatlice uygularsanız olacağından eminim. iyi günler...