škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Makyajlanacak FII ve Roomster motor seçenekleri

lrfan · 36 · 11746

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;57809
M3 arabasıda V8 :D

E36 M3'den bahsediyorum ben ;) düz 6 silindir 3.0 cc.Döneminde uzun süre en iyi atmosferik motor ünvanına sahipti.Avrupa versiyonu 282 HP'ti sonra 3.2 oldu 316 HP oldu :hanz: Rüyalarımın motorudur,ne arabaları kanırttılar:hanz:daha hala bile kanırtıyor:hanz:

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben de D kasa değil C kasa corsa motorundan bahsediyorum. Yeni kasada 80 bg e çekildi.

Torkun turbodan kaynaklandığını biliyor ve VWnin nedense torku halen açıklamadığını sen de merak etmiyor musun? :kiki:

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;57817
Ben de D kasa değil C kasa corsa motorundan bahsediyorum. Yeni kasada 80 bg e çekildi.

Torkun turbodan kaynaklandığını biliyor ve VWnin nedense torku halen açıklamadığını sen de merak etmiyor musun? :kiki:
açıklamayınca ne oluyormuş?

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Halen testlerin sürdüğünü ve dayanıklılık ile ilgili sorunlar olabiliyormuş (mesela!)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;57814
E36 M3'den bahsediyorum ben ;) düz 6 silindir 3.0 cc.Döneminde uzun süre en iyi atmosferik motor ünvanına sahipti.Avrupa versiyonu 282 HP'ti sonra 3.2 oldu 316 HP oldu :hanz: Rüyalarımın motorudur,ne arabaları kanırttılar:hanz:daha hala bile kanırtıyor:hanz:

Ha şu :lol:

http://video.google.com/videoplay?docid=7384897078309835293#

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;57839
Ha şu :lol:

http://video.google.com/videoplay?docid=7384897078309835293#

Heee :hanz:
Tutulduğum araba tutulduğum motor :hanz:

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;57661
85 lik 1.2 cok ilginc :)

1.2 TDİ in yakitini cok merak ediyorum :)

Alıntı yapılan: 06navy;57663
1.2 TDI'ın ne kadar yakacağını ve nasıl gideceğini ben de çok merak ediyorum doğrusu. Bu arabalar yüzünden bizim devlet vergi dilimlerini tekrar düzenlemeye gidebilir :D Beygire göre vergi alırlarsa şaşırmam :D

Bu 1.2 TDI aynı güç ile uzun yıllardır hizmette. Yeni olan ise CR olması sanırım. (eskiden beri CR olma ihtimali de olabilir, emin değilim)

Uzun yıllardır hizmette olan 1.2 TDI'ın gücü 75 hp, torku ise 175 nm idi.

Alıntı yapılan: ero__;57770
1.2 den TURBOYNAN anca 85 çıkarmayı neden yeğlemişler anlayamadım açıkçası.

Sanırım maksimum ekonomi amaçlı bir uygulama. Varını yoğunu alt devirlere yatıran bir turbo sistemi olduğunu tahmin ediyorum. Ve eğer öyleyse gerçekten rekor tüketim değerleri elde etmek mümkün olabilir.:ok:
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;57831
Halen testlerin sürdüğünü ve dayanıklılık ile ilgili sorunlar olabiliyormuş (mesela!)
yok böyle bir şey.

bu arada 1,2 TDİ motor senelerdir var. bizde bilinmemesinin sebebi getirilmemiş olması.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sanirim VW Lupo 'da var 1.2 TDİ motor..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;58479
yok böyle bir şey.

Sanırım VW baş mühendisi falansınız? :kiki:

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;58485
Sanırım VW baş mühendisi falansınız? :kiki:
olmama gerek varmı? opelle karıştırma istersen.

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yunus Emre arkadaşım,

kesin hükme varan sensin, ben değil. Ben olabilecek birşeyden söz ediyorum. Sonuçta bunun ismi Ar-Ge. Her an herşey olabilir. Yarışları hiç izlemez misin? Onlarca adam o kadar ayar an be an boşuna mı değiştiriyor? Bu da aynı hesap ama zaman biraz daha geniş. Peki sen söyle neden şimdiye kadar bir açıklama yok?

Bu kadar at gözlüğü ile bakma olaya bence. Biraz daha geniş düşün. Varsa açıklanmış bir bilgi koy ortaya ben de ha evet böyleymiş diyeyim. Tork bilgisi için 45 dk. araştırma yaptım bulamadım.

Bulabilen varsa beri gelsin.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: SEAHAWK;58452

Uzun yıllardır hizmette olan 1.2 TDI'ın gücü 75 hp, torku ise 175 nm idi.

Ayrıca dünyanın en yüksek etki derecesine sahip binek araç motorudur.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;58499
Yunus Emre arkadaşım,

kesin hükme varan sensin, ben değil. Ben olabilecek birşeyden söz ediyorum. Sonuçta bunun ismi Ar-Ge. Her an herşey olabilir. Yarışları hiç izlemez misin? Onlarca adam o kadar ayar an be an boşuna mı değiştiriyor? Bu da aynı hesap ama zaman biraz daha geniş. Peki sen söyle neden şimdiye kadar bir açıklama yok?

Bu kadar at gözlüğü ile bakma olaya bence. Biraz daha geniş düşün. Varsa açıklanmış bir bilgi koy ortaya ben de ha evet böyleymiş diyeyim. Tork bilgisi için 45 dk. araştırma yaptım bulamadım.

Bulabilen varsa beri gelsin.

kusura bakmada bütün konularda bir opel yazısı koyan ben değilim.

ayrıca bir şeyler olabileceğini iddia edende sensin. 1,2 tsi motor hali hazırda satılıyor ve kullanılıyor. daha güçsüz bir versiyonu gelmişseki daha güçlüsüde hali hazırda ülkemizde olmasa bile yurtdışıunda golf 6 skoda yeti gibi araçlarda çatır çatır çalışırken daha güçsüzünün sorunlu olabileceğini iddia etmek art niyetliliktir.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2009, 22:27:58 Gönderen: mayham85 »