škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ÖTV Düzenlemesi meclisten geçti

law23 · 31 · 7352

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodaizm;598420
Skoda nın 40.000 tl altı aracı yok. Zaten araç fiyat listeleri de saat 20:00 itibarı ile yayımda değil. Herhalde zam güncellemesi hazırlanıyor.

Resmi gazete yayınlandık hemen sonrasıındda tüm markalar fiyat listeleriinin yayınını durdurmuştu 26 kasım itibarı ile güncellenen fiyatlarıyla tekrar yaayınlamaya başlarlar.

Çevrimdışı F.M.A

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ben kurtaramadım gemide olduğu için kesmediler para banka da keklik gibi beklemişim hesapladım 12000 daha isteyecekler tabi kur değişmezse o paraya 2. El c200d alırım 2015-2016 model

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı doguli

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodaizm;598420
Skoda nın 40.000 tl altı aracı yok. Zaten araç fiyat listeleri de saat 20:00 itibarı ile yayımda değil. Herhalde zam güncellemesi hazırlanıyor.

gün içersinde hic fiyat listesi gözükmüyordu listeyi yeniliyor bencede

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Liste yenilenmesine yenilenir. Zamlar belli, oranlar belli. Zamdan ziyade firmalar şu an ne kadar tölere edebiliriz derdindeler bence. Hepsi zammı direkt yansıtırlarsa araba satışlar kesilir. Ben bugün faturayı kesin dedim, keza 40bin altı araç. Doğuş Oto bugün fatura kesilmeyecek demiş kendi bayilerine.
Bundan sonra Türkiye'ye boş araçlar gelecek. Kara jantlar, multimedya ekransız araçlar, arka camlar manuel vb. Burada monte edilecek çoğu şey. Ancak hükümet ekonomiyi canlandırması teşvik vermesi gerekirken yangına körükle gidiyor. 2017 çok daha kötü olacak her anlamda.

Çevrimdışı F.M.A

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı ailotana

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
En az 2-3 bin lira zam gelmiş bütün modellere. Superb'e daha fazla haliyle. Hayırlı olsun :mad:

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni fiyat listeleri ve kampanyalar belli olmuş. Kur zammı yok, bazı araçlarda da tölere etmişler zamları.
http://www.skoda.com.tr/kampanyalar/satis-kampanya

Çevrimdışı Özgür Şahin

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.mesutozil.com

Çevrimdışı simurgson

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Özgür Şahin;598519
engelliler için durum nasıl olacak acaba ?

Engelliler için ÖTV muafiyeti halen geçerli ve en üst dilim olan % 60 lık kısmıda kapsıyor. Ama yeni bir düzenleme ile bunun da önünü kapayabilirler.
Skoda marka olarak artık yanından geçmeyeceğim bir duruma geldi. Octavia 102.250 tl lik etiketi ile fiyat performans ürünü olmaktan çok ama çok uzakta. ÖTV artışını yansıtmayacağız dedikleri modelde ötv artışından önceki fiyat 98.900 değilmiydi? Araba iyidir kötüdür meselesine girmiyorum.

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: simurgson;598520
Engelliler için ÖTV muafiyeti halen geçerli ve en üst dilim olan % 60 lık kısmıda kapsıyor. Ama yeni bir düzenleme ile bunun da önünü kapayabilirler.
Skoda marka olarak artık yanından geçmeyeceğim bir duruma geldi. Octavia 102.250 tl lik etiketi ile fiyat performans ürünü olmaktan çok ama çok uzakta. ÖTV artışını yansıtmayacağız dedikleri modelde ötv artışından önceki fiyat 98.900 değilmiydi? Araba iyidir kötüdür meselesine girmiyorum.

:gut:  Seni gönülden alkışlıyorum kardeş, bir a7 kasa özel opsiyon donanımlı octavia sahibi olarak bu araç 100bin tl etmez diyor sana katılıyor ve yazık ki bu durum paramızın kıymet ve değerinin ne denli düşük vede kötü olduğunun göstergesi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ilaveten artık araç sahibi olmanın artık bir avantaj değil tamamiyle külfet olduğunu düşünüyor, bundan sonraki süreçte araç yenilemektense aracımı satıp ihtiyaç durumuna göre kiralık araç kullanmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ilk otv ve kdv ile 2.0 ve ustunun alumini zorlastirdilar simdinayni seyi 1.6 ya yapiyorlar.

Acil olarak eve bisiklet aliim, yakinda ona da binemucez cunku

Çevrimdışı skaymaz

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Tek sıkıntı ötv değil arkadaşlar araçlar dolarla alınıyor zam olmasına bunun da etkisi var.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Zam icin bahane lqzim zaten. Dolar cok dusuk.oldugunda akaryakit veya arac fiatlarinda hic indirim olmuyor