Neler çıktı merak eyledik
Benim demek istediğim, şimdi bulamadığım daha önceki bir mesajımda da bahsettiğim gibi aşağıdakilerden, özellikle geri viteste sağ aynanın kaldırımı göstermek üzere aşağıya inmesi özelliğinin sadece hafızalı koltuklu paketlerde olduğu yazmaktaydı. Halbuki benim aracım active (en baz) paketti. VAG-COM'la açtım çalıştı.
Yaptıklarım:1. Araç hareket edip 15km/sa hıza ulaştığında kapıların otomatik kilitlenmesi.
2. Kumandadan tek basınca sadece şoför kapısının, ikinci basışta tüm kapıların açılması (içerdeki eşyaların güvenliği için önemli).
3. Dönüş farı olarak dönülen yöndeki ön sis lambasının yanması.
4. Geri viteste sağ aynanın aşağı inmesi, aynı zamanda ön sislerin yanması.
5. Ön sisler açıkken selektör yapınca çakar şeklinde ön sislerin sönmesi.
6. Konfor/otoban (tek tıklama ile) sinyal sayısının 3 ten 4 e çıkarılması.
7. Belli hızlardaki panik frende (75 km/Saat ile 3 sn civarı abs devreye girerse) dörtlülerin yanması (bunu denemiş değilim).
8. Açma tuşuna basılı tutunca camların ve cam tavanın açılması, kapatma tuşu ile tersi (bu özellik vardı).
9. Gece araçtan inerken bir kere selektör yaparak ön sislerin 15 sn kadar yanık kalması (coming home).
10. Arabanın kapılarının biri açıkken arka sol (zaten TR deki araçlarda sadece arka sol sis aktif) sis lambasının yanması.
Yapmak istediklerim:1. Ön sisler kapalıyken selektör yapınca sislerin de yanması.
2. El freni çekilince gündüz farlarının sönmesi (gündüz farı sağ sinyal+selektör+kontak ile açılıp sağ yerine sol sinyalle kapanıyor).
3. Kadran selamlama.
4. Amerikan park ayarı (tüm sinyallerin parklarla ya da gündüz farı ile birlikte düşük voltajda düşüj watta yanması)
5. Emniyet kemeri uyarısı kapalı, uyarıyı açmak istiyorum (bunu yapamadım, DH den bir arkadaş-belki burada da olabilir ülkeyi kanada yapınca açılacağını söyledi, henüz denemedim).