0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar bende dün 1.2 tsi dsg style paket şeker beyazı aracımın kaporasını verdim sanırım 1 hafta içerisinde işlemleri halledip aracımı teslim alıcam ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşıcam...
hayırlı uğurlu olsun. Tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
Hayirli olsun hocam. Kazasiz belasiz gunlerde binin. Ben de aynı modelin ayni donanimin ayni rengini aldim cok memnunum (:SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=14585]nyana87[/MENTION] donanım forumdan buraya davet ettiğim arkadaşsın sanırım dimi?. Hayırlı olsun tekrar, yakıt tüketimini burdan sormana gerek yok, FABIA III sabit başlıklarda yakıt durumu tüketimi adı altında bir konu var orda bolca bilgi bulabilirsin. Forumda genel başlıklar oldukça bilgilendirici, tavsiye mayetinde sormak istediklerini önce forumda aratırsan daha kesin konulara girebilirsin direk cevaplar bulabilirsin. Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız
teşekkür ederim sizde kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracın yakıt tüketimi nedir acaba
bende aynı aracın panaromik cam tavanlısı ve 17'' clubber jantlısını 64 bin tl ye almıştım.hayırlı uğurlu olsun kaza bela uzak dursun inşallah.