Tesekkurler cevabiniz için.İphone 5s ile denedik biz.navigasyon açtik hatta hareket halinde de çalıştı.Ancak hicbir durumda video açamadik.Forumda okudugum kadariyla ios değil de android ile daha verimli kullanilabiliyor ekran.Benim ekran bolero.columbus değil yani.Yeni bir telefon ihtiyacim var.Almişken de arabada da etkin bir biçimde kullanabileyim istiyorum.Sony xperia z5 falan olanlari da z2 gibi etkin kullanilabilir mi acaba
İlk mesajınızdan beri yazmak istemedim ama bayya istediğiniz için de yazmadan geçemedim. Gerçekten öğrenmek için de soruyorum. Emin misiniz bu kadar ihtiyacınız olduğuna?
Google ve Apple hareket halinde video izlemeye bizlerin güvenliği için izin vermiyorlar. Allah korusun 3sn gözünüzün o koca ekranda videoya takılı kaldığını düşünün. Araçtakiler izlesin demeyin, sizde izleyeceksiniz. "aaa baksana" diyecek birisi...
Şahsen, yapılabilir bile olsa istemezdim.
Ek bilgi olarak paylaşayım, aklınıza gelebilir. Normal navigasyonda ya da müzik uygulamasında bile birkaç saniye fazla tık yapın, birkaç satır aşağı indirin hemen durduruyor ve mesaj veriyor "güvenliğiniz için duraklatıldı".
Selamlar.