0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bende sipariş verdim ve araç daha gelmedibugün bi araştırayım dedim kasko ve sigorta fiyatlarını üzerimde bir tane araç kayıtlı olduğu için sigorta yüksek çıkar dediler 800-850 gibi almadan satarsan dediler indirimden yararlanırsın ve 500 civarı olur dediler daha önce böyle bişey duymamıştım iyi oldu aracımı satmam lazımkasko içinde güneş sigorta 1510 tl çıkardı herşey varmış arabadaki eklentilerde kaskonun değerini artırıyor mu cam tavan gibi öyle dediler fiyatlar yüksek geldi bana
hocam tam kasko derken fiyat çok iyi sakıncası yoksa verilen hizmetleri paylaşır mısınız arada çok fark var
Arkadaşlar bende mapfre den yaptırdım hem kasko hemde sigortayı sizce mapfre nasıl bir firma
Arkadaşlar selam bir şey merak ediyorum, Ben aracımı ağustos ayında aldım, Diyelim şimdi satarsam vermiş olduğum Kasko ve Trafik sigortasındaki kalan tutarı iade alabiliyorum değil mi ?
Fena sayılmaz. Kaskoda % kaç indiriminiz var?
Ben bugun atica sigortadan 456 tl trafik 880 tl kasko fiyati aldim.SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi