Arkadasim gecmis olsun. Bu kadar buyuk olmasa da benim de basima geldi ama benim ki C sutunu üst kismi yaklasik 10cm uzunlugunda yaklasik 0.5cm genisliginde alttaki astara kadar derin cizik vardi. Sanirim kasali bir kamyonet yapti ya da boyle sitede Merdiven falan tasinirken gecerken derin yarmislar orayi, yapani bulamadim kamera körde kalmisti. Mecbur Mapfre sigortanin Genel Servisinde Mini onarim icin gittim, boya gerekir ama yaptirma abi yazik olur 1 aylik araba dedi, orda boya hazirladilar mini onarim icinde rutus yaptilar ve öncesinde hafif gocuk olan yeri cektiler disari. Suan belirli bir goruntusu var ama allahtan cok belli degil rutus yapilan yer. Ama 2 gun kendime gelemedim nasil bir vicdan yapti gitti 1 aylik arabayi diye dusundum. Sana tavsiyem adami bulduysan kaskoya gitmeden cok iyi bir usta bulup en kaliteli malzemeleri kullanarak cok cok ozenerek o bolgeyi yaptir, kapi degismeden kaynak, cekme ve lokal boya ile halleder orayi usta. Renk tonu cok onemli arkadasin dedigi gibi onu sase numarasindan bakip direk sisteme giriyorlar ordan rengi uretiyorlar zaten. Herseyi kaliteli ve titiz yaptir, o serefsiz ile de anlas tum masraflari odeyecegini belirt yoksa mahkemeye verecegini soyle vurup kactigi icin. Umarim birdaha boyle birsey yasamazsin, Allahtan bulmussun adami. [MENTION=12348]Bilgic[/MENTION] kardes kapi orjinal, elektrik aksam orjinal, sadece bir cizgi yirtik icin yazik olur, Bunu kaynakla lokal boyat, fotolari da tuttun mu lokal boya satis sirasinda tespit edilse bile dersin cizdiler ondan boyandi. Kapi degistir bi de bunu Kaskoda goster bildigin en ay 4000TL duser aracin degeri yaziktir gunahtir bir cizik icin kaza olmamis birsey olmamis. Sanayide yaptirinca Tramerde de cikmiyor sonucta