...Sinyal bağlantılarını da direksiyonun sol altındaki kapaklı gözün içine verdim. Kontrolcüyü de göze yerleştirdim kapağı kapatınca görünmüyor.
Bu arada benim araç benzinli O yüzden 5lt lik dayanıklı bir yakıt bidonuna çıkış portu koyup yakıtı ordan almasını sağladım. Bidonu da bagajın dibine köşeye sabitledim.
Bu arada cihazı açtıktan sonra ısıtması 7-8 dk sürüyor. Ve aslında bu cihazdan gerçek anlamda yararlanmak için araca binmeden en az 30 dk önce çalıştırmak lazım. İçeriyi sıcacık yapıyor ancak karlı günlerde karları ne kadar eritecek merak ediyorum. Muhtemelen temizlemesini kolaylaştırır. Ama içeride bekleyen sıcakta beklemiş olur
Bu arada sıcak havayı havalandırma kanallarına vermenin pek kolay olmayacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle bu kanallar çok önde yer alıyor. Arkadaki kanalı öne kadar taşımak da hem zor hem de bol modifikasyonlu bir yöntem olabilir.
MONTAJ: Sizi çok uğraştırmış gerçekten, uygun yer olması lazım. ufak bir garaj falan olsa daha rahat olurdu. Benim montajı sanırım 12 gibi başlayıp 18'de bitirdiler. Ben 16 gibi gittim yanlarına, sadece elektrik, kumanda ve aktivasyon işleri kalmıştı. pazar günü olduğu için yazılımı bilen arkadaşları yoktu, telefon açtık, bilgisayarla bağlanıp cihazın aktivasyonunu ben yaptım hatta.
Belki aracın garantisi bittikten sonra ön tarafa motorun altına veya tampon içine falan yerleştirilebilir. Oradan havalandırma kanalına girilebilir. Kurcalamak lazım, dediğiniz gibi şuan fazla modifikasyondan kaçınıyorum ben de, garantiye çok dert olmasın.
KUMANDA: Madem bu kumanda işini kendin için bir defa yaptın bence bunu W-BUS içinde çalışır hale getirsen bir kit olarak tüm ısıtıcı bayilerine satabilirsin. Benim yanımda bu kumandayı sağlayan birini aradılar adam olmaz dedi. Çözüm bulamadılar. Tır, kamyon, tekne gibi çok kullanım alanı var. Size de güzel bir ek gelir getirebilir.
SÜRE: Bugün benimde oğlan beklediğimden hızlı hazırlandı 12 dakikada falan indik arabaya içerisi ılımıştı fakat buzları daha çözmemişti. Kışın iyice bastırdığı zamanlarda en az 30 dakika dediğiniz gibi şart görünüyor. İçerisi ısınınca karlar kayar düşer gibi geliyor bana, yaşayıp göreceğiz
TEST: Bugün eve gelirken rossman'dan iç dış sıcaklık gösteren bir termometre aldım, yarın sabah ısıtıcıyı çalıştırıp bir timelapse video çekeceğim, sabah AND'da fren balatası değişimi yapılacak. öğlene doğru yüklerim sanırım.