Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Konya' da aracıma webasto yaptırmayı düşünenlerdenim. Öncelikle taktırmış kişi olarak yaptırdığınıza değdi mi öğrenmek isterim. Kışı soğuk olan yerler için tavsiye eder misiniz? Bir de ses durumu rahatsız edecek şekilde mi? araç çalışmaz iken cihazın egzozundan gelen duman yoğun mu?
Merhaba,
Ankarada karli kara kiş 2-3 hafta once tam anlamiyla basladi. Bu surecte hem sabahlari hem de aksamlari arabaya binmeden 45 dk once isiticiyi calistirdim. Avantajlari,
1- Ici 25 dereceye ulasmis arabaya binmek bence cok buyuk konfor. Koltuk isitma, direksiyon isitma vs opsiyonlarin hepsini alsaniz bu konforu elde edemezsiniz. Cocuk koltugunun dahi isimis olmasini saymiyorum bile.
2- Buz kazima derdi ortadan kalkiyor. Eller ayaklar donmuyor.
3- En onrmli ozelliklerinden biri de guvenligi arttirmasi. Şoyleki, buz kazidiktan sonra gorus aciniz tam acilmaz. Heryeri cok iyi kaziyamazsiniz. Ayrica sogukta titrerken ilk 10 dk insanin refleksleri dikkati yeterli seviyede olmayabiliyor. Bunda ise tertemiz camli arabaya kaban cikarip oturmak surus guvenligini arttiriyor.
Sonuc olarak ben de son derece memnun kaldim.