kardeşim aracın çok hoş olmuş maşallah.
sorularımı yanıtlarmısın.
Alıntı:
RC0337´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
VOLGRANT Yay var
yayı öncesi ve sonrası farkı artı eksi yönlerini yazarmısın. kaç cmlik ve ne kadar nereden aldınız?
Alıntı:
vw servisten kodunu bilmiyorum ama golf 7 anahtar kabının bir parçası derseniz yardımcı oluyorlar
ne kadar ücreti?
Alıntı:
Avcılarda bi tuningciden ismini bilmiyorum ama 40 tl verdim
araca en güzel yakışan bu ürün, ancak kopma sökülme oldu mu? kendiniz mi uyguladınız ? ön ve yanlar dahil 40 tl mi?
vida atmaya gerek var mı örneğin?
Alıntı:
15mm spacerlar
spacer tam olarak görevi nedir? görüntü mü? biraz bilgi ve artı eksi yönlerini yazabilirmisin.
Alıntı:
Bende logo yok logo olunca plastik koruma kapları uymuyor bilginiz olsun
ben tam set aldım daha gelmedi, ayak dayama olmaması kötü oraya uygun bir ürün buldunuz mu peki ?
teşekkürler
kardeşim aracın çok hoş olmuş maşallah.
sorularımı yanıtlarmısın.
Teşekkkür ederim
yayı öncesi ve sonrası farkı artı eksi yönlerini yazarmısın. kaç cmlik ve ne kadar nereden aldınız?
3,5 cm 400 tl idi gecen sene kur farkı gelmiştir
leylek gibi değil otoraklı ve virajlada eskiye nazaran daha oturaklı girişi var
ne kadar ücreti? serviste 40 tl idi
araca en güzel yakışan bu ürün, ancak kopma sökülme oldu mu? kendiniz mi uyguladınız ? ön ve yanlar dahil 40 tl mi?
vida atmaya gerek var mı örneğin?
adei 40 tl idi yanlar 5 cm ön 7 cm bilginiz olsun
yanlarda silikon ve bant var önde komlpa zımbalı bant iş görüyor kopma yapmıyor ama ben sağlama aldım işimi
spacer tam olarak görevi nedir? görüntü mü? biraz bilgi ve artı eksi yönlerini yazabilirmisin.
hem görsel hemde aracın merkez kuvvetini genişletmek
ben tam set aldım daha gelmedi, ayak dayama olmaması kötü oraya uygun bir ürün buldunuz mu peki ?
orjinal paspalar var zaten ama ayak bölmesi boş eski aracımda şaft üstü parca vardı elimde onu uyguladım o bölgeye
teşekkürler
Teşekkür ederim