Ben açtırdıktan sonra 2 kere servise yolum düştü, bir tanesinde ön Cam çatlamıştı onu değiştirdim 2. sinde ise ilk bakımına götürdüm arabayı kimse bir şey sormadı ve söylemedi yani serviste elemanlar açık olup olmadığını ya anlamadılar ya da bir şey demediler. Açıkça söylemek gerekirse de kimsenin '' aaaa bunun sis farları dönüşe duyarlı hale gelmiş veya Amerikan parkları aktifleştirilmiş, ön cam kumandadan kapanıyor, kadran selam verdi, vb.'' deyip de garanti dışı diyebileceğini sanmıyorum. Ben de prak sensörü konusunda endişeliydim (orjinal olmayan) Gittiğimde servise sordum hatta orada taktırmak istedim eskiden taktıklarını ama müşteriler ile bazı sorunlar yaşadıkları için vaz geçtiklerini Sölediler ve dışarıda da taktırsam hiç bir şekilde garanti kapsamında çıkmayacağını da dile getirdiler. Çünkü arabanın herhangi bir Orjinal parçasının değişmediğini sadece geri vites lambasına eklenen bir kablonun garanti bozmaycağını sölediler. Ben de dışarıda taktırdım bip bipli ve ekran mesafe göstergeli olanı. Pişman olsum daha önce taktırmadığıma keşke daha önce taktırsaymışım. Bu arada orjinalini de 1000 küsür tlye takıyorlardı onu da sipariş üstüne tabi hemen değil. Fakat şuan piyasa da çok gördüm 500 tl civarında geri görüş kamerası takıyorlar hem de ekran değişmeden yani görüntüyü ve mesefa ölçer çubukları direk bolero ekranda çıkıyor. Ayrıca video falan da izleniyor. Facebookta çok denk geliyor.