0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[MENTION=14492]tugkancelebi[/MENTION] hocam özelden sana link atacam grubun facebook sayfasını burada paylaşmanın sıkıntısı olup olmayacağını bilmiyorum o yüzden. orada var 500 tlye yapıyorlarmış. Sayfaya iyice bak başka bir sürü uygulama var
@tugkancelebi hocam özelden sana link atacam grubun facebook sayfasını burada paylaşmanın sıkıntısı olup olmayacağını bilmiyorum o yüzden. orada var 500 tlye yapıyorlarmış. Sayfaya iyice bak başka bir sürü uygulama var
Hocam sen linki buraya yaz istersen. Altı üstü bir Facebook sayfası paylaşıyorsun. Sorun olacağını sanmam. Başka bir sitenin reklamını yapmıyorsun sonuçta.
Trabzon'da gizli özellik açan birini tanıyan var mı?
Erdem Samsun a gel burda yapan biri var hemde tanışma ayarlarız fabia cılarla
Bebek olmasa bir kaçamak yapardım ama bu durumda patrondan (eşimden) zin alamam
ecufast yapıyor
Arayıp görüştüm hocam. Teşekkür ederim.
Açılan özellikler✅GÜNDÜZ LEDİ SİNYAL AKTİF✅SAĞ DÖNÜŞ LAMBASI✅SAĞ SİNYAL DÖNÜŞ LAMBA
Açılan özellikler✅KADRAN SELAMLAMA ✅EVE DÖNÜŞ UĞURLAMA✅AMERİKAN PARK✅WRS EKRAN AÇILIŞI LOGO ✅GÜNDÜZ LEDİ SİNYAL AKTİF✅GÜNDÜZ LED ARKA STOPLAR✅BAGAJ KAP. STOP LAMBA AKTİF.✅SESLİ ONAY KORNA AKTİF✅DÖRTLÜ BUTONU IŞIK ARTTI✅SAĞ DÖNÜŞ LAMBASI✅SOL DÖNÜŞ LAMBASI✅SAĞ SİNYAL DÖNÜŞ LAMBA✅SOL SİNYAL DÖNÜŞ LAMBA✅CAMLARI KUMANDADAN KONTROL✅ANAHTARSİZ CAM İNDİR KALDIR✅EK YAKIT LİTRE UYARISI✅SÜRÜŞ EĞİTİM MENÜSÜ✅GÜNDÜZ LEDİ 100% YANMAAntalya da açtırdım arkadaşlar 100 tl