0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşlemi yaptırdıktan sonra garanti konusunda sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar?
Bu özelliklerin açıklaması nedir arkadaşlar? Direksiyonun döndüğü yöndeki sisin yanması "dönüş lambası" mı, yoksa "sinyal dönüş lambası" mı? Diğeri nedir bir de?
1= sinyal yandığında gündüz led sönüyor gündüz led yanıyor sinyal sönüyor çapraz yanıyor2 ve 3 aynı sis lambaları yanıyor sinyal ve direksiyonu çevirdiğinde.
Bugün olması gereken ama nedense aktif olmayan özellikleri açtırdım. # selamlama # anı frenlemede dörtlü yanması # sağ sol dönüşte sis lambası yanması # yakıt miktarı # arka gündüz farı açılması Bu özellikleri açtırdım. 50 lira tuttu (vag store)Ali Delen bey yaptı memnun kaldım.
Ali abiye bende gidicem ama çok az özellik açtırmışsın ? diğer özellikleri senmi istemedin yoksa açınca sorunmu oldu ? ALİ Abimi yaptı işlemi yoksa başkasımı ?
En önemli güvenlik donanımı halbuki ama artık doğuş mu kapatıyor nedir anlamadım
Mesajımda Ali bey yaptı diye söylemiştim. Ben kendim bu özellikleri seçtim yoksa hepsini açacaktı sağolsun
Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı Facebook taki Skoda grubunda Fabia lara geri görüş kamerası takılması konusunda..İstanbul da bir usta 500 ₺ ye yapıyor demişti..Bugün de başka birisinin paylaşımını gördüm..2015 sonrası Fabia lara geri görüş kamerasını 350 ₺ ye takıyor..Yaptığı uygulamanın resmini de atmış..Fakat sabit bir yeri yok..Bu işlemi Konya da yapıyor..Kodlama + bagaj kapağı açma yerine kamera takıyor..İlgilenen arkadaşlar baksınlar..
Bahsettiğiniz kişi benim. Ben öğretmenim. Esnaf değilim. Maksadım 500 TL ye yapılan işi daha makul fiyata sizlere sunmak. Elimizde parça bitti. Bundan sonra ön siparişle yapacağız. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Unutmadan söyleyim. Maksadımız para kazanmak değil. 500 TL ye yapan da 300 TL ye yapan da aynı şeyi yapıyor. Ben sadece insanlarla tanışmak istiyorum maksadım bu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi