0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vitesi geri alınca sağ aynayı aşağı alma özelliği açılıyor mu arkadaşlar?
Mantiken aynaların içten mekanik değil elektrikli joystikle kontrol edilebiliyor olması gerekir.
görselde görülen kamerayı yurtdışından getirtip ender elektrikte montajı yapıldıhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154801141284811&set=pcb.341819759554085&type=3&theater[/IMG][/IMG]
120 TL kablo + 250 TL montaj toplam 370 TLsağ stoptan elektrik alıp kapı hizasından bolera kadar kabloyu taşıdılararka stop ön dashboard söküldü arkadaşlar işlerinin ehli 2 saatte bitti kamera yaptırmak istiyorsanız enderden boleronun sürüm numarasını söyleyip onay almanızgerekiyor
Selamlar , fabia sağ kapı modülüne erişime izin vermiyor . Sağ cam modülsüz karaduzen tek tıkla ac kapa yok bu yüzden aynanin asagiya eğilmesini kodlayamadim.. octavia modülü takip denemek lazim belki uyum sağlar..
selamlar,sürücü camı konforlu açma kodlamasıyla uğraşıyorum 2 gündür.. Adaptasyondan gerekli tüm kodlamaları yaptım ancak central elektric long coding'te comfort open şeklinde bir bit yok tüm byteları gezdim sonuca ulaşamadım. daha önce açabilen varsa yardımlarınızı bekliyorumkodlama şu şekilde 9- Central electronics10- Adaptations2-Access control 2- comfort opening > active3- access control 3- comfort closing > active7- access control 2- funk komfort oeffnen > active6- access control 2- funk komfort schilessen > active27 access control 2- Menuesteuerung komfortbedienung einstellbar >adjustableKessy20- access control 2-Kessy komfort schilessen > active