škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

octavia ekranda hata uyarısı

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı utopya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
selamlar dostlar benim 2014 octavia 1.6 dsg araçta  ara sıra seyir halindeyken ince bir uyarı sesiyle beraber ekranda hata sürücü vb. bir şeyler yazıyor okuyamadan siliniyor. Sonra araç durumunu kontrol ediyorum her hangi bir kayıt yok diyor. Bir saniye içinde uyarı yok oluyor okuyamadan. Servise gittim geçici arıza hatası vermiş diyor ama açıklama yapmıyor.Bu hafta iki kere tekrar etti. Başına gelen var mı? Hatta uyarıya baktım sürücü P  falan gördüm okuyamadan anında silindi.Korkum o ki acaba P yi görünce DSG ile ilgili bir şey olabilir mi?

Çevrimdışı Doruk Han

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bence dsg ile ilgili değildir, ya sizin anlık bir hatanızı yakalıyordur yada bendeki gibi gösterge paneli arızası vardır. Benim aracımda durup dururken ekranda " gösterge hata, servis " şeklinde yazı çıktı servise gittim baktım araçta herhangi bir problem bulamadılar ve göstergenin arızalı olduğuna karar verilip gösterge paneli komple değişti.

Çevrimdışı dryusufbal

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hatayı takıp edip servisinizi değiltirin. Vites mekanızma arızası olusuyor büyük ihtinal garanti süresi içinde halletmeye calısın

Çevrimdışı telepinu

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim de bu sabah giderken Start-Stop hatası dedi, sağa çektim.
Motoru kapatıp çalıştırınca geçti. Start-stop'u da kapattım.

Ayrıca dün dikkatimi çekti, teker yarısına kadar su birikintisi vardı.
Motor tekleyecek gibi oldu ama araç devam etti.
Şanzımana su mu sıçrıyor acaba.

Çevrimdışı oceanix

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Hocam eğer sıkça yapıyorsa, bir şekilde kamera filan koyun, o görüntüyü alın.. Garantiniz varsa, garanti bitmeden bu işi çözün..

bedokaraman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: utopya;601503
selamlar dostlar benim 2014 octavia 1.6 dsg araçta  ara sıra seyir halindeyken ince bir uyarı sesiyle beraber ekranda hata sürücü vb. bir şeyler yazıyor okuyamadan siliniyor. Sonra araç durumunu kontrol ediyorum her hangi bir kayıt yok diyor. Bir saniye içinde uyarı yok oluyor okuyamadan. Servise gittim geçici arıza hatası vermiş diyor ama açıklama yapmıyor.Bu hafta iki kere tekrar etti. Başına gelen var mı? Hatta uyarıya baktım sürücü P  falan gördüm okuyamadan anında silindi.Korkum o ki acaba P yi görünce DSG ile ilgili bir şey olabilir mi?

Merhabalar,

Aynı sorun bende de var. Ama çok sık yapmıyor, bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mıdır acaba?

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bedokaraman;614751
Merhabalar,

Aynı sorun bende de var. Ama çok sık yapmıyor, bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mıdır acaba?

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?p=2621#post2621

Bu sorunu yasayan arkadaslarin listesi 32 maddede siralanmis.

Çevrimdışı Abdullahoz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Adamların kronik arızalı arabaları var müşterilerini zerre umursamıyorlar ya

Çevrimdışı matmual

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: utopya;601503

merhabalar, bu akşam ben de aracı durdurdum tam inecekken enranda ince bi sesle hata sürücü... bişeyler yazdı. okuayamadan kayboldu. sizin sonradan herhangi bi problem çıkmışmıydı acaba?