bu şasi numarasının olduğu yerin de buz olması değişik geldi bana.. acaba önden cam alt bitim yerindeki fitilden falan bir yerlerden su mu alıyor ?
paspas demiş arkadaşlar ancak arabayı kapattığınız anda paspasın içindeki su da anında soğuyor neticede arabayla birlikte... bu denli su çıkmaması lazım. nem almak için kedi kumu güzel fikir ancak daha profesyonel bir çözüm olarak aşağıda linkte paylaştığım ürüne bakabilirsiniz. ben evde kullanıyordum çok etkili bir ürün.
ürün:
http://urun.n11.com/yedek-parca-ve-aksesuar/saban-nem-alici-aparat-tablet-500-g-P92833920ancak şu da var bu tarz birşeyi ya da kedi kumunu aldınız araca koydunuz diyelim ve hakikaten nem yok oldu... ancak aracın sağından solundan cam altından biryerlerden bu su girmeye devam ediyorsa ne olacak? belkide bu kullandığınız şey sadece semptomları gidermeye yarayacak o anlık..
yalan yok ben hayatımda böyle birşeyi ilk defa gördüm, sadece fikir yürütüyorum. ancak aklıma söyle birşey geldi. yağmur ya da kar yağdığı bir akşam aracınızı evin önüne çektiğinizde paspasları dışarı çıkarıp o şekilde kapatın bakın bakalım sabah yine aynı manzara ile karşılaşıyor musunuz ? aklıma benim de bir tek bu düşünce geldi... azımsanmayacak derecede bir buzlanma... çok geçmiş olsun