Hocam ben ilk önce jantlara Valet Pro Billberry jant temizleyicisini sıkıyorum (sonax jant temizleyicisi de gayet güzel demir tozu temizliği açısından), bir kaç dakika sonra benzinlikte basınçlı suyu tutuyorum. Ardından Sonax turuncu veya Auto Finesse Lather şampuanla çift kova yöntemiyle aracımı yün eldivenle köpürtüyorum, sonra tekrar basınçlı suyla duruluyorum. SuperClean'den aldığım UberBlue kurulama bezimle, bazen de AutoFinesse Aqua Deluxe kurulama havlumla kolayca kuruluyorum. Camlar için IPA(İzopropil Alkol) kullanıyorum. İç temizlik için gövdeyi AutoFinesse Spritz adlı ürünle siliyorum, sonax'ın matt effect ürününü de tavsiye ederim. Lastikleri de Meguiars Endurance ile parlatıyorum , bu aralar yağış çok olduğu için endurance'ye de kıyamadığımdan hepsiburada'dan aldığım fiyatı da gayet ucuz olan Space marka lastik parlatıcısını kullanıyorum.[emoji4] 3-4 ayda bir iç temizlik için Valet Pro Apc ile plastik aksamları detaylıca temizliyorum. Ürün yelpazesi çok fazla, daha bir çok ürün var detaylı temizliğe girişmek için. Bu anlattıklarım haftalık rutin temizliğim benim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi