škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia 'mız için Temizlik Ürünleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar Fabialarımızı temizlerken kullandığınız ve şiddetle öneririm dediğiniz ürünler varsa bunları paylaşalım diye açtım konuyu.

Sonax ürünleri için genel bi kanı var sanırım deneyen uygulayan var mı?

açılmış konu var ise kusuruma bakmayın aradım ama göremedim.

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben yıkama eldivenini Meguiar's kullanıyorum. Şampuan da Sonax aldım 3 l'lik, baya memnunum. Diğer tüm ürünlerim Meguiar's.

Çevrimdışı batuhanbugra

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hocam ben ilk önce jantlara Valet Pro Billberry jant temizleyicisini sıkıyorum (sonax jant temizleyicisi de gayet güzel demir tozu temizliği açısından), bir kaç dakika sonra benzinlikte basınçlı suyu tutuyorum. Ardından Sonax turuncu veya Auto Finesse Lather şampuanla çift kova yöntemiyle aracımı yün eldivenle köpürtüyorum, sonra tekrar basınçlı suyla duruluyorum. SuperClean'den aldığım UberBlue kurulama bezimle, bazen de AutoFinesse Aqua Deluxe kurulama havlumla kolayca kuruluyorum. Camlar için IPA(İzopropil Alkol) kullanıyorum. İç temizlik için gövdeyi AutoFinesse Spritz adlı ürünle siliyorum, sonax'ın matt effect ürününü de tavsiye ederim. Lastikleri de Meguiars Endurance ile parlatıyorum , bu aralar yağış çok olduğu için endurance'ye de kıyamadığımdan hepsiburada'dan aldığım fiyatı da gayet ucuz olan Space marka lastik parlatıcısını kullanıyorum.[emoji4] 3-4 ayda bir iç temizlik için Valet Pro Apc ile plastik aksamları detaylıca temizliyorum. Ürün yelpazesi çok fazla, daha bir çok ürün var detaylı temizliğe girişmek için. Bu anlattıklarım haftalık rutin temizliğim benim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=5874]batuhanbugra[/MENTION]  Hay maşallah batuhan sen arabaya bayağı iyi bakıyorsun. :)
birşey soracam bu basınçlı su cam kenarındaki fitilleri kesmiyor mu daha önce forumda konusu vardı ordan aklımda basınçlı suya sokmamaya çalışıyorum arabayı.

Çevrimdışı batuhanbugra

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: smtcglr;602328
[MENTION=5874]batuhanbugra[/MENTION]  Hay maşallah batuhan sen arabaya bayağı iyi bakıyorsun. :)
birşey soracam bu basınçlı su cam kenarındaki fitilleri kesmiyor mu daha önce forumda konusu vardı ordan aklımda basınçlı suya sokmamaya çalışıyorum arabayı.

Dikkatli kullanıldıktan sonra bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben karşılaşmadım bugüne kadar. Samsundaysanız eğer bir ara detaylı girişelim [emoji4]

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: batuhanbugra;602329
Dikkatli kullanıldıktan sonra bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben karşılaşmadım bugüne kadar. Samsundaysanız eğer bir ara detaylı girişelim [emoji4]

Aynen girişelim valla şu işin detayını öğret bana :D Samsun dayım 27 yıldır Atakumda idik evlenince baruthaneye taşınmak zorunda kaldık :dede:

Çevrimdışı batuhanbugra

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=14289]smtcglr[/MENTION] Yakınız o zaman ben de karayollarindayim.[emoji4]Özelden numaramı atıyorum.

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Genel olarak sonax ve meguiars ürünleri iyi sanırım nette bakındım biraz meguiars ürünleri biraz daha pahalı diğerlerine nazaran

Çevrimdışı batuhanbugra

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: smtcglr;602341
Genel olarak sonax ve meguiars ürünleri iyi sanırım nette bakındım biraz meguiars ürünleri biraz daha pahalı diğerlerine nazaran

Başlangıç çeyizi hazırlarız [MENTION=14289]smtcglr[/MENTION] . Numaram ulaştı mı?

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=5874]batuhanbugra[/MENTION] gelmedi batuhan mesaj attım sana

Çevrimdışı A.L.P.E.R

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Biri detailing mi dedi yoksa banamı öyle geldi  :)

Yetermi? :D:wax::wax::wax::wax2::wax2::wax2::gut:
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 19:03:41 Gönderen: A.L.P.E.R »

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benden çok daha piskopatları varmış [emoji15][emoji23]

Çevrimdışı ARP55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: batuhanbugra;602326
Hocam ben ilk önce jantlara Valet Pro Billberry jant temizleyicisini sıkıyorum (sonax jant temizleyicisi de gayet güzel demir tozu temizliği açısından), bir kaç dakika sonra benzinlikte basınçlı suyu tutuyorum. Ardından Sonax turuncu veya Auto Finesse Lather şampuanla çift kova yöntemiyle aracımı yün eldivenle köpürtüyorum, sonra tekrar basınçlı suyla duruluyorum. SuperClean'den aldığım UberBlue kurulama bezimle, bazen de AutoFinesse Aqua Deluxe kurulama havlumla kolayca kuruluyorum. Camlar için IPA(İzopropil Alkol) kullanıyorum. İç temizlik için gövdeyi AutoFinesse Spritz adlı ürünle siliyorum, sonax'ın matt effect ürününü de tavsiye ederim. Lastikleri de Meguiars Endurance ile parlatıyorum , bu aralar yağış çok olduğu için endurance'ye de kıyamadığımdan hepsiburada'dan aldığım fiyatı da gayet ucuz olan Space marka lastik parlatıcısını kullanıyorum.[emoji4] 3-4 ayda bir iç temizlik için Valet Pro Apc ile plastik aksamları detaylıca temizliyorum. Ürün yelpazesi çok fazla, daha bir çok ürün var detaylı temizliğe girişmek için. Bu anlattıklarım haftalık rutin temizliğim benim.

Hay Maşallah..:gut:Gerçekten tebrik ediyorum..Kıskanmadım değil yani..Bende araç temizliği için ürün bakıyordum ama senin saydığın ürünlerin  birçoğunun adını ilk defa duyuyorum...bende bu konuda senden yardım talep edebilirim kardeşim..:ok:Şu sıralar hava soğuk olduğundan sadece her hafta sonu iç-dış temizletip hızlı cila yaptırıyorum.. :)

Çevrimdışı batuhanbugra

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=14014]ARP55[/MENTION] Tabii ki her zaman yardımcı olabilirim. Ben dışarıda yıkatma taraftarı değilim malum kullanılan köpük kostik içerikli olduğu için kısa vadede anlaşılmasa da bir süre sonra boyaya ve plastik aksama ciddi zararlar veriyor. Bir de pek beğenmem ben başkasının yaptığı işi, tabii uğraşmayı da sevdiğimden doğrusu [emoji16]hızlı cila almayi düşünüyorsanız eğer Sonax brilliant shine detailer adlı cilayi şiddetle tavsiye ediyorum. Su iticilik ve toz toplamama performansı açısından mükemmel.