Musteri hizmetleri numarası için çok teşekkürler. Fiş ile şikayette bulundum. Musteri hizmetleri gayet ilgili. Müşteri temsilcisi, bu arızalı pompanın iş ve çevre güvenliğinide tehdit ettiğini, kesinliklikle onarılması gerektiğini bildirdi. Sonucu bana da iletecekler. Benim maddi olarak bir talebim yok. Zaten 100 tllik yakıt aldım en fazla 15- 20 tlsi dışarı akmıştır. Onun peşine düşecek değilim. Ancak oradan yakıt alan müşterilerin zarara uğramaması ve yanıcı maddenin etrafa saçılıp Allah korusun bir kazaya sebep olmaması açısından şikayette bulundum. Umarım çabuk şekilde onarılır.
Bu arada Piyalepaşa shellden bir daha yakıt falan almam. İşlerini düzgün yapmıyorlar. Pompa bozuk kimbilir ne kadar zaman geçmiş onarmamışlar. Benim gibi bir tip gelecek yakıt alacak, fişini atmayacak, foruma yazıp sizden yardım alacak, arayacak, şikayet edecek, Shell den bu piyalepaşadaki can petrole uyarı gelecekte pompa düzeltilecek. Ölme eşşeğim ölme... Buranın patronu müdürü yok mu, o yakıtlar yerlere dökülüyor. Bir tamir ettiren yok.
(Bu arada sonuç henüz gelmedi. Pompamı bozuk, depo neden hava yapıyor o teknik işleri bilmem. Benim için önemli olan arızanın giderilmesi.) Sonuç gelince buradan tekrar yazarım..